CS2 için bıçak önerisi

BERKFearlesYT

Decapat
Daha fazla  
CS2 için bıçak almak istiyorum. Maksimum 12-13 bin TL'ye falan çıkarım, skin önerilerinizi bekliyorum. İsteyeceğim türler: Bayonet, bowie, Falchion, nomad, paracord, Survival, ursus bunlar harici diğer türleri düşünmüyorum ama tavsiye ederseniz bakarım tabii ki, teşekkürler.

Bir de CSFloat adlı siteden alsam nasıl olur? Alışveriş yapan var mıdır? Güvenilir midir? Mâlum şimdi Steam 1 hafta takas kuralı da geldi.

Bir de CSFloat adlı siteden alsam nasıl olur? Alışveriş yapan var mıdır? Güvenilir midir? Mâlum şimdi Steam 1 hafta takas kuralı da geldi.

Öncelikle bu soru çok önemli bu sıralar trade yapmak çok mantıklı değil çünkü siteler ve Valve ne yapcağı bilinmiyor.

CS2 için bıçak almak istiyorum. Maksimum 12-13 bin TL'ye falan çıkarım, skin önerilerinizi bekliyorum. İsteyeceğim türler: Bayonet, bowie, Falchion, nomad, paracord, Survival, ursus bunlar harici diğer türleri düşünmüyorum ama tavsiye ederseniz bakarım tabii ki, teşekkürler.

★ göçebe bıçağı | şam çeliği​

Ve bence o fiyata sadece bacak yerine combo yapmak daha hoş durur Huntsman knife Rust coat (bs) eldivende hand wraps | constrictor (bs) param olduğun yapmak isteyeceğim combo birazcık kötü durabilir ama bence güzel.

Eğer para yeterse
Bowie knife bright water (WW) & moto gloves polygon (bs) da olabilir bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı