Merhaba.
Şu an 5600X işlemci 32 GB RAM ve 6700 XT ekran kartı kullanıyorum. 6700 XT ekran kartı yerine NVIDIA 4060 taksam sizce nasıl olur?
O ekran kartını 4060 ile değiştirmezdim ben olsam. Daha güçsüz bir kart boşuna para kaybetmiş olursunuz. CS2 işlemci bazlı bir oyun olduğu için işlemci yükseltebilirsiniz bu da daha yüksek bir ekran kartı takacağınız sıra önünüzü açacaktır.Merhaba.
Şu an 5600X işlemci 32 GB RAM ve 6700 XT ekran kartı kullanıyorum. 6700 XT ekran kartı yerine NVIDIA 4060 taksam sizce nasıl olur?
Sorununuz tam olarak nedir, darboğazmı yaşıyorsunuz yoksa wattman tarzı bir sorunlamı karşı karşıya kaldınız ?Merhaba.
@Sekolargg @BurakCeylan026 @denizschumi @majoauditore @ProPc19
Arkadaşlarım teşekkür ederim yanıtlarınız için. CS2 için daha mı iyi olur diye size danışmak istedim fakat elimdeki kart daha güçlüymüşaldığım FPS ortalama 240-300 aralığında sanırım daha fazla FPS için işlemci değişmem gerek. Önerdiğiniz bir işlemci var mı acaba şu an 5600X kullanıyorum.
Bu mu ?@majoauditore Bütçe 10 bin tl civarı. Anakartım MSI gaming edge wifi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.