CS2 için hangi siteden güvenli şekilde skin alınır?

Kadir75

Kilopat
Merhaba, ben CS2'den güvenilir ve iyi olan bir siteden skin veya bıçak, eldiven almak istiyorum kullandığınız veya bildiğiniz siteler var mı?

Merhaba, ben CS2'den güvenilir ve iyi olan bir siteden skin veya bıçak, eldiven almak istiyorum kullandığınız veya bildiğiniz siteler var mı?
bynogameye bakabilirsiniz

shadowpay, skinbaron, dmarket, tradeit-gg hepsine bakarsın en ucuzu hangisindeyse ondan alırsın siteden siteye değişiyor fiyatlar.

Bu bahsettiğiniz siteler güvenilir değil mi bir de hangilerinde en ucuzunu bulabilirim.
hepsi güvenilir siteler, eskiden steam inventory helper istediğiniz skinin hangi sitede en ucuz olduğunu gösteriyordu ama 6 aydır falan göstermiyor artık nedenini bilmiyorum. İstediğiniz skinleri bu sitelerde tek tek aratmanız gerekiyor. Skinden skine değişiyor tek bir sitede en ucuzu oluyor diyemem, ha var öyle bir site ama o siteye de çinde değilseniz para atamıyorsunuz. Bahsi geçen site en büyük CS trade sitesi "Buff163".

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı