S24+ vs S25FE

mertsoyaltin

Centipat
Daha fazla  
24+ 37k iken 40K'ları gördü. S25FE şu an 33K civarında. Şu an alınır mı? S24+ düşer mi kestiremiyorum. Çip zammı yakında fiyatları vurabilir gibi ne yapmak lazım?

Günlük kullanım, oyun oynadığım yok. Bütçede 40'ı aşmaya niyetim yok, işimi görcek, F/P olacak ve telefon ölene kadar kullanacağım. S20feyi tuzlu suya kurban verdiğim için geçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24+ planlıyordum ama 40k etmez 24FE ise yıl ortasındaki gibi 23 civarı olsa forumu açmazdım bile 24FE'nin 37-38 ettiği dönemde 33'e 25FE daha mantıklı geliyor. Şahsen Samsung'dan şaşmamayı planlıyorum Honor ve Xiaomi 5-6 yıl gider hissi bırakmıyor şu an kullandığım 6S bile daha güven veriyor bana

S24+ planlıyordum ama 40k etmez 24FE ise yıl ortasındaki gibi 23 civarı olsa forumu açmazdım bile 24FE'nin 37-38 ettiği dönemde 33'e 25FE daha mantıklı geliyor. Şahsen Samsung'dan şaşmamayı planlıyorum Honor ve Xiaomi 5-6 yıl gider hissi bırakmıyor şu an kullandığım 6S bile daha güven veriyor bana
40K etmedigine neye gore karar verdin? S25 FE'den daha iyi hemen hemen her konuda. Honor ve Xiaomi istemiyorsan Samsung disinda alternatifin yok demektir.

S24+ Tabii ki. Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer amiral gemisi özellikler almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı