CS2 için kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500
Tam isteğinize göre var ama olur mu bilmiyorum ölçmeniz lazım.
Bir de fingertip tutuşa uygun mu pek karar veremedim.
Ben atayım yine de ölçünce yazarsınız.
Bu fiyata çok iyi o halde bunu alacağım gibi duruyor.

Bu fiyata çok iyi o halde bunu alacağım gibi duruyor.
Deneyip alabilirseniz çok iyi olur sizin için, fingertipe uyumu konusunda kararsızım ancak rtingsde uyumlu olduğu belirtilmiş.
Bu wireless (eski ve asus donanımı olmayan model) ancak boyutları aynı.
Sizin alacağınız mouse Aimpoint yazan model.

Bunu alabilirsin kendimde kullanıyorum.
kral aynı mouse bende kullanıyorum. 1.5 yıl olmuştur alalı. Bugün oyundayken mouse titrediğini farkettim. Parmağımı sensörün üstüne tuttuğum zaman mouse baya bir titriyor. Sensörü temizleyip tekrar denedim yine titriyor. Acaba tüm mouselar mı öyle mi diye bakmak için yedek mouse monster pusatla aynısını yaptım onda titreme yoktu. Senin mouseda da titreme var mı yoksa benim mouse bozulmuş mu?

Kral aynı mouse bende kullanıyorum. 1.5 yıl olmuştur alalı. Bugün oyundayken mouse titrediğini fark ettim. Parmağımı sensörün üstüne tuttuğum zaman mouse bayağı bir titriyor. Sensörü temizleyip tekrar denedim yine titriyor. Acaba tüm fareler mı öyle mi diye bakmak için yedek mouse Monster Pusat'la aynısını yaptım onda titreme yoktu. Senin farede da titreme var mı yoksa benim mouse bozulmuş mu?

Hocam fareyi 4 aydır kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım inşallahda yaşamam garantisi var ise garantiye vermeyi deneyin.

Hocam sizin attığınız modelde çift tıklama gibi sorunlar olduğu söyleniyordu YouTube videolarında. Ara ara maç esnasında kopmalar yaşayanları da gördüm.

Keşke bana bunu söyleseydiniz, herkesin karıştırdığı şey.
Siz de yaşamışsınız demek ki.
Bana bir link atabilir misiniz?

Keşke bana bunu söyleseydiniz, herkesin karıştırdığı şey.
Siz de yaşamışsınız demek ki.
Bana bir link atabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski modeli o.
Önerdiğim Full ASUS parçalarla üretilmiş yeni Aimpoint versiyonu.
Neyse sağlık olsun.
Şansa bak, çoğu kişiye diyorum ''Bu modeli eskisiyle karıştırmayın, onun sorunları var''
Size dememişim.

@495297

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı