1500 TL'ye kadar CS2 için mouse aramaktayım. Tutuş stilim fingertip, önerilere açığım.
Bunu alabilirsin kendimde kullanıyorum.
![]()
Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.729,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ürün hakkında birkaç olumsuz yorum gördüm hocam ayrıca connect Game için bayağı olumsuz konuşuyorlar satış sonrası destek vermediklerini söylüyorlar. Doğru mudur?
El boyutun nedir?1500 TL'ye kadar CS2 için mouse aramaktayım. Tutuş stilim fingertip, önerilere açığım.
El boyutun nedir?
Hocam elim büyük biraz 1.91 boy 120 kiloyum.
Gpx Superlight yetmiyor mu size?Mouse için el ölçüsü nasıl alınır?
https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-gaming-oyuncu-mouse-pm-HB00000SAZ7I bu fareyi almayı düşünüyorum ancak elimin ölçüsünü nasıl alabilirim? Nereden nereye kadar ölçeceğim? İnternetten baktım ama bulamadım.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.