CS2 için kulaklık önerisi

Bütçe
10000 TL
Hocam ergonomik olarak bayağı iyi ancak ilk zamanlarda (2-3 gün) Kafada hafif sıkma yaptı onu söyleyebilirim ancak sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım. Kulaklık hafif bir kulaklık olduğundan uzun kullanımda da sorun yaratmıyor. İşim gereği 8 saat bilgisayar başındayım ve ekstra oyun oynamak için de oturuyorum gün içerisinde herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Hocam gevşetme-sıkma yerleri biraz ince olduğundan darbelerde vs sorun yaşamış olabilir kullanıcılar ancak menteşe ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. 1 yıla yakındır kullanıyorum.

Dilersen önerdiğim diğer kulaklıklar ile birlikte YouTube inceleme videolarını da izleyebilirsin. Veya bir mağazaya gidip deneyerek birinci gözle de karar verebilirsin.
teşekkür ederim o zaman bu modelin üzerinde biraz daha fazla araştırma yapacağım.

Hocam ses kasma konusunda kesinlikle çok iyi. Zaten her oyuna özel ekolayzer modu seçebiliyorsun (hazır ayarlar ile geliyor kendin de yapabilirsin) veya düz Gaming modu ile de oynayabilirsin. Ben genelde Gaming modu ile kullanıyorum değiştirmekle uğraşmıyorum veya unutuyorum ona rağmen arkadaşlarımın duymadığı en ufak sesleri bile duyabiliyorum. Ses kasmanın en sıkıntı olduğu oyunlar bana göre Warzone, PUBG, BF gibi oyunlar ve onlarda bile kusursuz duyuyorum sesleri.

Ayrıyeten diğer modellerde durum nasıl bilmiyorum. Ancak BlackShark V2 Pro modeli şarj konusunda da bayağı iyi. 70 saat (+5, -5) civarında götürüyor.
Hocam garantiden bana bu kulaklık gelecek birkaç sorum olacak size. THX aktif mi kullanıyorsunuz CS2 için? Espor modunda mı kullanıyorsunuz? (Espor modu açınca THX kapanıyor diyorlar) detaylı şekilde ayarları verirseniz kulaklık gelince uygulamak isterim hocam.

THX aktif mi kullanıyorsunuz CS2 için? Espor modunda mı kullanıyorsunuz? (Espor modu açınca THX kapanıyor diyorlar) detaylı şekilde ayarları verirseniz kulaklık gelince uygulamak isterim hocam.

Evet THX moduna geçince espor modunu kullanamıyorsunuz. Espor modunda oyunlar için hazır ön ayarlar var. Genelde CS 2 için onu kullanıyorum, henüz THX kullanmadım. Sesler biraz garip geliyor alışık olmadığımdan. Bunlar dışında ise pek eco ayarlarını kurcalamam genelde gaming mod açık, dizi film izlersem veya müzik dinlersem kulaklıktaki ön ayar tuşundan hızlı bir şekilde geçebiliyorum.

Evet THX moduna geçince espor modunu kullanamıyorsunuz. Espor modunda oyunlar için hazır ön ayarlar var. Genelde CS 2 için onu kullanıyorum, henüz THX kullanmadım. Sesler biraz garip geliyor alışık olmadığımdan. Bunlar dışında ise pek eco ayarlarını kurcalamam genelde gaming mod açık, dizi film izlersem veya müzik dinlersem kulaklıktaki ön ayar tuşundan hızlı bir şekilde geçebiliyorum.
Hocam bende Razer Blackshark V2 Special Edition model vardı. Garantiye gönderdim. V2 Pro gelecek. 1 senedir THX kullandım. Müzik ve film konusunda çok iyi ama oyunlarda ses kasmada çok kötü gerçekten ya da ayarlayamadım bilmiyorum o yüzden sormuştum. Ben de Espor moduna alayım gelince o zaman. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı