CS2 için kulaklık önerisi

Bütçe
10000 TL
teşekkür ederim o zaman bu modelin üzerinde biraz daha fazla araştırma yapacağım.

Hocam garantiden bana bu kulaklık gelecek birkaç sorum olacak size. THX aktif mi kullanıyorsunuz CS2 için? Espor modunda mı kullanıyorsunuz? (Espor modu açınca THX kapanıyor diyorlar) detaylı şekilde ayarları verirseniz kulaklık gelince uygulamak isterim hocam.

THX aktif mi kullanıyorsunuz CS2 için? Espor modunda mı kullanıyorsunuz? (Espor modu açınca THX kapanıyor diyorlar) detaylı şekilde ayarları verirseniz kulaklık gelince uygulamak isterim hocam.

Evet THX moduna geçince espor modunu kullanamıyorsunuz. Espor modunda oyunlar için hazır ön ayarlar var. Genelde CS 2 için onu kullanıyorum, henüz THX kullanmadım. Sesler biraz garip geliyor alışık olmadığımdan. Bunlar dışında ise pek eco ayarlarını kurcalamam genelde gaming mod açık, dizi film izlersem veya müzik dinlersem kulaklıktaki ön ayar tuşundan hızlı bir şekilde geçebiliyorum.

Hocam bende Razer Blackshark V2 Special Edition model vardı. Garantiye gönderdim. V2 Pro gelecek. 1 senedir THX kullandım. Müzik ve film konusunda çok iyi ama oyunlarda ses kasmada çok kötü gerçekten ya da ayarlayamadım bilmiyorum o yüzden sormuştum. Ben de Espor moduna alayım gelince o zaman. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…