Merhaba arkadaşlar, tabanca rauntlarında bazen baretta çok iş görüyor ancak benim kendi elimle yapabildiğim CPS sayısı baretta için yavaş kalıyor. Bunu faremin makro uygulaması ile çözmek istiyorum ama VAC sebebi mi yoksa değil mi emin olamadım aydınlatır mısınız?
Merhaba arkadaşlar, tabanca rauntlarında bazen baretta çok iş görüyor ancak benim kendi elimle yapabildiğim CPS sayısı baretta için yavaş kalıyor. Bunu faremin makro uygulaması ile çözmek istiyorum ama VAC sebebi mi yoksa değil mi emin olamadım aydınlatır mısınız?
VAC yeneceğini sanmıyorum. Teknik olarak mause'un kendi tuşuna basıyorsunuz nasıl olsa. Eğer farenizin hafıza özelliği varsa arkada uygulama açık kalmadan o makroyu tekrarlayabiliyorsa hile gibi yapar yapmaz ban yemezsiniz. Ama overwatch ban yiyebilirsiniz overwatch'a düşerseniz.
Özellikle deatmatch te bariz hileler olmasına rağmen VAC uyuyor. Geçen sene olsa kullan derdim ama yeni guncellemede bununla ilgili bir şey demişlerdi ne olur ne olmaz durduk yere VAC yemeyin.
Özellikle deatmatch te bariz hileler olmasına rağmen VAC uyuyor. Geçen sene olsa kullan derdim ama yeni guncellemede bununla ilgili bir şey demişlerdi ne olur ne olmaz durduk yere VAC yemeyin.
Eğer mouse entegre makro ise ban yemeniz o kadar düşük bir olasılık ki 5 yıldır spinbot acan yabanci eleman taniyorum hâla daha ban yemedi ve yazilimlar bloodyhand gibi mouselerin makrolarini tanımlayamıyorlar. Ama harici bir uygulama kullanarak yapiyor iseniz ban yemeniz yuksek ihtimaller arasinda tabii.