CS2 için makro yasak mı?

Zucuklu eğmeğ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, tabanca rauntlarında bazen baretta çok iş görüyor ancak benim kendi elimle yapabildiğim CPS sayısı baretta için yavaş kalıyor. Bunu faremin makro uygulaması ile çözmek istiyorum ama VAC sebebi mi yoksa değil mi emin olamadım aydınlatır mısınız?

Evet artık algılamaları çok uzun sürmüyor şikayet edildikten sonra ban yemeniz uzun sürmez.

VAC yeneceğini sanmıyorum. Teknik olarak mause'un kendi tuşuna basıyorsunuz nasıl olsa. Eğer farenizin hafıza özelliği varsa arkada uygulama açık kalmadan o makroyu tekrarlayabiliyorsa hile gibi yapar yapmaz ban yemezsiniz. Ama overwatch ban yiyebilirsiniz overwatch'a düşerseniz.

Tavsiyem bu tarz şeylerle uğraşmamanız yönünde.

Özellikle deatmatch te bariz hileler olmasına rağmen VAC uyuyor. Geçen sene olsa kullan derdim ama yeni guncellemede bununla ilgili bir şey demişlerdi ne olur ne olmaz durduk yere VAC yemeyin.

Özellikle deatmatch te bariz hileler olmasına rağmen VAC uyuyor. Geçen sene olsa kullan derdim ama yeni guncellemede bununla ilgili bir şey demişlerdi ne olur ne olmaz durduk yere VAC yemeyin.

Hocam benim bildiğim kadarıyla, çok geç de olsa eninde sonunda hile kullananların hepsi ban yiyor diye biliyorum.

Makro kullanmanızı tavsiye etmem, hem böylelikle içiniz daha rahat olur.

Eğer mouse entegre makro ise ban yemeniz o kadar düşük bir olasılık ki 5 yıldır spinbot acan yabanci eleman taniyorum hâla daha ban yemedi ve yazilimlar bloodyhand gibi mouselerin makrolarini tanımlayamıyorlar. Ama harici bir uygulama kullanarak yapiyor iseniz ban yemeniz yuksek ihtimaller arasinda tabii.

Yasak mı?

Evet cevabı yasak.

Ban yer misin?

Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…