CS2 için monitör tavsiyesi

Bütçe
10000

furkannnnnnnn

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Daha önce monitör almadığım için sizlere danışmak istedim. ASUS 240Hz 3ms 17.3 inç ekranlı laptop kullanıyorum. Laptopa sadece CS için monitör bağlamak istiyorum. Bütçem maksimum 10 bin lira. Kendi araştırmamda MSI MAG 255XF ile Samsung Odyssey G4 monitör arasında kaldım. Bu ikisinden hangisini almalıyım ya da bunlardan daha iyi bir monitör var mıdır bu fayatlarda. Ya da hiç monitöre ihtiyacım olmaz mı yani baktığım monitörler oyun oynayışımı değiştirir mi yoksa çok fark etmez mi yardımcı olursanız sevinirim. Laptopın Type-C üzerinden DP desteği var. Oyunda ortalama 300 FPS alıyorum.

1080p için.
2K için.

Herkese iyi sosyaller. Daha önce monitör almadığım için sizlere danışmak istedim. ASUS 240Hz 3ms 17.3 inç ekranlı laptop kullanıyorum. Laptopa sadece CS için monitör bağlamak istiyorum. Bütçem maksimum 10 bin lira. Kendi araştırmamda MSI MAG 255XF ile Samsung Odyssey G4 monitör arasında kaldım. Bu ikisinden hangisini almalıyım ya da bunlardan daha iyi bir monitör var mıdır bu fayatlarda. Ya da hiç monitöre ihtiyacım olmaz mı yani baktığım monitörler oyun oynayışımı değiştirir mi yoksa çok fark etmez mi yardımcı olursanız sevinirim. Laptopın Type-C üzerinden DP desteği var. Oyunda ortalama 300 FPS alıyorum.

Hocam monitörleri hiç bilmiyorum ama rekabetçi bir oyun oynayacaksanız 24 inç düşük ms olan yüksek Hz ve güvenilir bir markadan almanızı öneririm bu özelliklere sahip olan monitörler genellikle esporcuların kullandığı monitörlere benzer.

1080p için.
2K için.
Önerileriniz için teşekkür ederim. 1080p düşünüyorum. Attığınız monitörde güzel duruyor. Bilmediğim için soruyorum AOC iyi bir marka mıdır duymadım daha önce hiç.

Önerileriniz için teşekkür ederim. 1080p düşünüyorum. Attığınız monitörde güzel duruyor. Bilmediğim için soruyorum AOC iyi bir marka mıdır duymadım daha önce hiç.

İyi markadır bütçenin en iyilerinden.

Herkese iyi Sosyaller. Daha önce monitör almadığım için sizlere danışmak istedim. ASUS 240Hz 3ms 17.3 inç ekranlı laptop kullanıyorum. Laptopa sadece CS için monitör bağlamak istiyorum. Bütçem maksimum 10 bin lira. Kendi araştırmamda MSI MAG 255XF ile Samsung Odyssey G4 monitör arasında kaldım. Bu ikisinden hangisini almalıyım ya da bunlardan daha iyi bir monitör var mıdır bu fayatlarda. Ya da hiç monitöre ihtiyacım olmaz mı yani baktığım monitörler oyun oynayışımı değiştirir mi yoksa çok fark etmez mi yardımcı olursanız sevinirim. Laptopın Type-C üzerinden DP desteği var. Oyunda ortalama 300 FPS alıyorum.

CS için mükemmel denebilir

Hocam monitörleri hiç bilmiyorum ama rekabetçi bir oyun oynayacaksanız 24 inç düşük ms olan yüksek Hz ve güvenilir bir markadan almanızı öneririm bu özelliklere sahip olan monitörler genellikle esporcuların kullandığı monitörlere benzer.
Evet bende bilmediğim için kendi çapımda bir araştırma yaptım 24 inç 1080 p düşünüyorum 240 yada 300hz 0.5 ms yada 1 ms baktım genelde ama bütçe 10000 olunca pek fazla seçenek olmuyor gibi.

Evet bende bilmediğim için kendi çapımda bir araştırma yaptım 24 inç 1080p düşünüyorum 240 ya da 300Hz 0.5 ms ya da 1 ms baktım genelde ama bütçe 10000 olunca pek fazla seçenek olmuyor gibi.

Önerim ya benim attığım monitör ya da @muratscd hocamın attığı monitör ancak benim attığım monitör daha iyi tepkimelere sahip ve ghosting sıfır neredeyse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı