CS2 için mouse pad önerisi

Bütçe
1000-1500

Gablanify

Hectopat
CS2 oynuyorum, onun dışında free takılıyorum. Siyah ve büyük bir mouse pad olursa güzel olur. Şu an Polosmart RGB BİM mouse Pad'ini kullanıyorum, kaygan olması yeterli.

Not: Razer Basilisk V3 RGB alacağım.

H

Ben kullanıyorum gayet büyük neredeyse masanın çeyreğinden fazlasını kaplıyor.

Bana 70x30 lazım uzunlamasına doğru bunlar büyük ama klavyeye gelmez.
1744725139376.png

CS2 oynuyorum, onun dışında free takılıyorum. Siyah ve büyük bir mouse pad olursa güzel olur. Şu an Polosmart RGB BİM mouse Pad'ini kullanıyorum, kaygan olması yeterli.

Eğer çok hızlı bir şey istiyorsan Wraith Blade y alabilirsin ama Kontrol'ü ve Speed'i orantılı bir şey istiyorsan klassegear tiger öneririm

Not: Blade y gibi mouse Pad'ler, skatezin ömrünü azaltır.

Hocam profesyonel bir ürün istemiyorsanız bu ürün işinizi görecektir:

İsterseniz baskılı ürünleri de mevcut.

Eğer çok hızlı bir şey istiyorsan Wraith Blade y alabilirsin ama Kontrol'ü ve Speed'i orantılı bir şey istiyorsan klassegear tiger öneririm.

Not: Blade y gibi mouse Pad'ler, skatezin ömrünü azaltır.

Güzel de işte uzun tip yok mu genişlemesine? Kasa masanın üstünde olduğu için ve monitör bana yakın durduğu için o mouse pad biraz sırıtabilir ama kaliteli olması da ayrı güzel.

Hocam profesyonel bir ürün istemiyorsanız bu ürün işinizi görecektir:

İsterseniz baskılı ürünleri de mevcut.

Profesyonele ihtiyacım yok, şu an elideki BİM mouse pad ve MSI DM07 adında berbat sensörlü mouse ile CS'de 30-40 kill alabiliyorum.

Güzel de işte uzun tip yok mu genişlemesine? Kasa masanın üstünde olduğu için ve monitör bana yakın durduğu için o mouse pad biraz sırıtabilir ama kaliteli olması da ayrı güzel.

Profesyonele ihtiyacım yok, şu an elideki BİM mouse pad ve MSI DM07 adında berbat sensörlü mouse ile CS'de 30-40 kill alabiliyorum.

Klasse'nin uzun versiyonları da var onlara bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı