Neden hocam neden?Almayın pişman olursunuz
Neden hocam neden?Almayın pişman olursunuz
Aynı yüzeye sahip klasse pro daha ucuzNeden hocam? Merak ettim.
Longteng çok dayanıklı bir mouse pad değil 1000 TL verip 6 ayda eskimesi sizi üzmezmi en azından 500 TL verip 7-8 ayda eskimesi daha az üzerNeden hocam neden?
Yani arkadaşın bütçesi önerdiğime göre daha fazla zaten, almışken de yüksek çözünürlük alsın göze hoş gelsin. Ben her türlü oyunu oynayan biri olarak hiçbir sıkıntısını görmedim.Aynı yüzeye sahip klasse pro daha ucuz
Sadece görüntüye para vermek aynı kaliteye sahipler attığım ileYani arkadaşın bütçesi önerdiğime göre daha fazla zaten, almışken de yüksek çözünürlük alsın göze hoş gelsin. Ben her türlü oyunu oynayan biri olarak hiçbir sıkıntısını görmedim.
Bütçesi yettiği için hocam yoksa ikisi de Klasse sonuçta. Direkt alınmaz demek yerine görüntüye önem vermiyorsanız benim önerdiğimi alın deseydiniz daha iyi olurdu. İyi forumlar.Sadece görüntüye para vermek aynı kaliteye sahipler attığım ile
Ama alınmaz görüntü olarak da çok fark yok yani boş para gerek yok aynı kalite aynı yüzeyBütçesi yettiği için hocam yoksa ikisi de Klasse sonuçta. Direkt alınmaz demek yerine görüntüye önem vermiyorsanız benim önerdiğimi alın deseydiniz daha iyi olurdu. İyi forumlar.
Burada olmaz kendinize konu açın@Michael_Kaiser hocam cok bilgili gibisiniz mouse pad konusunda yardımcı olur musunuz burada soru sorsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.