CS2 için mouse pad tavsiyesi

2 side hybrid ben olsam longten alırdım 2'si arasından. Ama Tam kontrol sunmaz. Pahalı bir şey istiyorum ömürlük olsun diyorsan Paradan yana sıkıntım yok diyorsan Ben bunu öneririm. Ben Güncel şu an Saturn Pro RED kullanıyorum Artisan aynı seviyede.

2 side hybrid ben olsam longten alırdım 2'si arasından. Ama Tam kontrol sunmaz. Pahalı bir şey istiyorum ömürlük olsun diyorsan Paradan yana sıkıntım yok diyorsan Ben bunu öneririm. Ben Güncel şu an Saturn Pro RED kullanıyorum Artisan aynı seviyede.
Hiçbir mousepad ömürlük olmaz kirlendiğinde de yıkanınca eski hissiyatı olamaz.

Hocam bunun fiyatı biraz yüksek gözüküyor. Açıkçası mousepad için bu kadar para vermeyi şahsen doğru bulmuyorum. Öneriniz için teşekkür ederim :)

Ben Saturn Pro kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok yıkıyorumda. SteelSeries gibi göçmeler falan olmadı yani 1 yıldır kullanıyorum SteelSeries direk göçme yamulma oluyor bunda öyle bir şey olmadı.
2 yıl aynı mousepadi kullanıp birebir aynı kayma hissiyatına sahip olmak imkansız. Ömürlük denilemez 2 yıl belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı