CS2 için RTX 3050 alınır mı?

650W Power gerekiyormuş bunun için galiba

10k ya çıkarım ama 0 kart yok galiba o paraya temizinden. 2. El düşük bütçeli kartlarda 6600 gibi kartlar da mining yapılma ihtimali var mı?

5-5.5k civarı 6600 alırsın. Miningin son demlerine denk geldi ve çok verimli değildi yapılsa yapılsa maksimum 6-7 ay yapar onunda etkisi olmaz. Al geç güzel temizini test edip.

5-5.5k civarı 6600 alırsın. Miningin son demlerine denk geldi ve çok verimli değildi yapılsa yapılsa maksimum 6-7 ay yapar onunda etkisi olmaz. Al geç güzel temizini test edip.
teşekkürler. Herşey de 2. El karşı bir ön yargım var aslında bunu alıp ön yargımı kırayım artık insanlara güven 0'a düştü. Sadece 1 oyun içinde 15 20k para vermek istemiyorum açıkcası

Teşekkürler. Her şey de 2. El karşı bir ön yargım var aslında bunu alıp ön yargımı kırayım artık insanlara güven 0'a düştü. Sadece 1 oyun içinde 15 20k para vermek istemiyorum açıkçası

Dikkatlice test edin o şekilde alın mümkünse faturası olsun ne zaman alındığı hakkında fikriniz olsun.

Amazon.com.tr hocam bunu alsam çok fark eder mi?

Ömrüm de sıfır parça almadım resmen tamamen sizin bilginize bağlı. Detaylı temizce inceleyip test ederseniz hiçbir sorun oluşmaz. O paralara 3070-3070 Ti bile alabilirsiniz.

i3 10100F işlemcim var CS2 oynamak istiyorum sadece. Şu an 150 FPS civarı alıyorum GT 1030 ile. 2. ele güvenmediğim için sıfır kartlara bakıyorum gözüme bu çarptı, alınır mı?

6600 alsana daha iyi olur ama o kadar büyük FPS artışı bekleme CS işlemci tabanlı oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı