CS2 için sistem parçası önerisi

Bütçe
82.000TL
anakart biraz düşük kalmıs wifi ve bluetooth yok e 1 tane m2 ssd yeri var ekleme yapamazsınız yani

@sawo tamam hocam da aynı fiyata RTX 5070 var. Mantıklı değil yani.

1765724402376.png

2 anakartta neredeyse aynı zaten aradaki farkın sebebi asusun 7200 colorfulun 7600mhz olması ve colorfulda 4 asusta 2 adet ram slotu bulunması sıkıntı olmaz bunlar benım icin derseniz asus alın benim tercihimde asus olurdu aslında colorfulun biosu cok karısık ve bana göre kötü

2 anakartta neredeyse aynı zaten aradaki farkın sebebi asusun 7200 colorfulun 7600mhz olması ve colorfulda 4 asusta 2 adet ram slotu bulunması sıkıntı olmaz bunlar benım icin derseniz asus alın benim tercihimde asus olurdu aslında colorfulun biosu cok karısık ve bana göre kötü
Colorful'da pci 5.0 desteği mevcut ama hocam Asus'da göremedim

Anakart:

RAM:

İşlemci:

SSD:

Soğutucu:

Ekran kartı:

PSU:

Kasa 1:

Kasa 2:

80.300'e geliyor. Farklı sitelerden alabilseniz nasıl bir şey ortaya çıkıyor onu görün istedim. 5070'li sistem kurulabilirken bu paraya, sizin attıklarınız alınmaz. Bir şekilde parayı denkleştirebilirseniz böyle çok daha iyi olur.

Colorful'da pci 5.0 desteği mevcut ama hocam Asus'da göremedim
colorful benim suan kullandıgım anakartın aynısı zaten ama biosunu hic begenemedim diger ozellikleri benim acımdan güzel

Anakart:

RAM:

İşlemci:

SSD:

Soğutucu:

Ekran kartı:

PSU:

Kasa 1:

Kasa 2:

80.300'e geliyor. Farklı sitelerden alabilseniz nasıl bir şey ortaya çıkıyor onu görün istedim. 5070'li sistem kurulabilirken bu paraya, sizin attıklarınız alınmaz. Bir şekilde parayı denkleştirebilirseniz böyle çok daha iyi olur.
rtxi bırakabilse zaten 9070xt de girer isin icine baska bi canavar olur

Anakart:

RAM:

İşlemci:

SSD:

Soğutucu:

Ekran kartı:

PSU:

Kasa 1:

Kasa 2:

Anakartı önerir misiniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı