CS2 için takas önerisi

• Konuyu başlatan ciar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 442

ciar

Centipat
Daha fazla  
1738102709949.png

Bu iki itemimin değeri 191 dolar. Bazı güvenilir takas sitelerinde bu itemlere karşılık 250-210 dolar civarında bıçaklar alabiliyorum. Ancak sipariş rakamı en fazla 150 dolar civarında oluyor. Bundan dolayı fiyatlar düşer mi diye endişeleniyorum. Yani fiyatlar buradan mı baz alınıyor? Takas işinden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu itemlerle bıçak veya eldiven takas etmek istiyorum.

Bıçaklar şunlar:Steam Community Market :: Listings for ★ Survival Knife | Blue Steel (Field-Tested)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabilirsen bunu al. Steam'de 210 dolar.

IMG_5639.jpeg

Stattraklarda şiparişle-alış fiyatı çok oynar ve takası-satışı zordur o yüzden stattrak olmayan bir model al.
Sitelerin genelde kendi içinde fiyatı vardır %10-%20 üstünü gösterir takas yaparken alıcağın itemin ve vereceğin itemin sipariş fiyatlarını toplayıp hesapla.

Stattraklarda şiparişle-alış fiyatı çok oynar ve takası-satışı zordur o yüzden stattrak olmayan bir model al.
Sitelerin genelde kendi içinde fiyatı vardır %10-%20 üstünü gösterir takas yaparken alıcağın itemin ve vereceğin itemin sipariş fiyatlarını toplayıp hesapla.

Hocam bu iyi midir sizce benim itemlerin dolar siparişi toplamı 166.

Bulabilirsen bunu al. Steam'de 210 dolar.

Eki Görüntüle 2410214

Bulamadım bu olur mu?

Hocam bu iyi midir sizce benim itemlerin dolar siparişi toplamı 166.

Bulamadım bu olur mu?
Savaş görmüş alma, keşke almasaydım dedirtiyor sonrasında. Bu Huntsmanı alacağına en baştaki Ursus'u al daha iyidir.

Savaş görmüş alma, keşke almasaydım dedirtiyor sonrasında. Bu Huntsman'ı alacağına en baştaki Ursus'u al daha iyidir.

Hocam sipariş fiyatı 149 o bıçağın benim itemlerin sipariş fiyatı ise 166 yukarıdaki arkadaşın dediğine göre o bıçağı alırsam ben zarardayım.

Savaş görmüş alma, keşke almasaydım dedirtiyor sonrasında. Bu Huntsman'ı alacağına en baştaki Ursus'u al daha iyidir.

Stat trakini buldum hocam ama sipariş fiyatı benimkilerden gene düşük.

Bu nasıl hocam.

Son düzenleme:
Hocam sipariş fiyatı 149 o bıçağın benim itemlerin sipariş fiyatı ise 166 yukarıdaki arkadaşın dediğine göre o bıçağı alırsam ben zarardayım.

Stat trakini buldum hocam ama sipariş fiyatı benimkilerden gene düşük.

Bu nasıl hocam.
Ha son attığın güzel bak hem az aşınmış hem stattrak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı