Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 690 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #11 377660 dedi: Maçlarda mevlana açan hesap hala ban yememiş. O kadar rapor attık bide: Sürprizbozan https://steamcommunity.com/profiles/76561198167990053/ Genişletmek için tıkla... VACNET bazen çalışmıyor, fişini çekiyorlar. Nedenini bilmiyorum
377660 dedi: Maçlarda mevlana açan hesap hala ban yememiş. O kadar rapor attık bide: Sürprizbozan https://steamcommunity.com/profiles/76561198167990053/ Genişletmek için tıkla... VACNET bazen çalışmıyor, fişini çekiyorlar. Nedenini bilmiyorum
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Ekim 2023 #12 OguzXtrime dedi: 11.500 saat hilesiz oynasan zaten zevk alacak kadar aim geliştirirsin. Yazık o kadar rozete ve hesaba. O kadar saat hileyle oynayıp ban yemeyen var mı ki. Ne olursa olsun VAC'a düşmesi gerekmiyor mu zaten. En kötü belli edip ow düşersin. Genişletmek için tıkla... Hesapları satın alıyorlar hocam zaten.
OguzXtrime dedi: 11.500 saat hilesiz oynasan zaten zevk alacak kadar aim geliştirirsin. Yazık o kadar rozete ve hesaba. O kadar saat hileyle oynayıp ban yemeyen var mı ki. Ne olursa olsun VAC'a düşmesi gerekmiyor mu zaten. En kötü belli edip ow düşersin. Genişletmek için tıkla... Hesapları satın alıyorlar hocam zaten.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 690 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #13 ardanoir dedi: Geçen gamesense ile yayın yapan yabancı bir yayıncı arkadaş vardı o da ban yemiş ahahahahha. Genişletmek için tıkla... Düşünsene, legit hile yapacak kadar eziksin, maininde hile yapıyorsun ve maininde güvendiğin hile bu hile.
ardanoir dedi: Geçen gamesense ile yayın yapan yabancı bir yayıncı arkadaş vardı o da ban yemiş ahahahahha. Genişletmek için tıkla... Düşünsene, legit hile yapacak kadar eziksin, maininde hile yapıyorsun ve maininde güvendiğin hile bu hile.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Ekim 2023 #14 Deluxonik dedi: Düşünsene, legit hile yapacak kadar eziksin, maininde hile yapıyorsun ve maininde güvendiğin hile bu hile. Genişletmek için tıkla... Bir de büyük başarıymış gibi tripli tripli konuşuyor bu ezik yaratıklar
Deluxonik dedi: Düşünsene, legit hile yapacak kadar eziksin, maininde hile yapıyorsun ve maininde güvendiğin hile bu hile. Genişletmek için tıkla... Bir de büyük başarıymış gibi tripli tripli konuşuyor bu ezik yaratıklar
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 3 Ekim 2023 #15 Ben anlamadım 11bin saat oynayıp ban yemediler mi cidden? Önceden
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 618 Çözümler 13 Yer Black Mesa 3 Ekim 2023 #16 ardanoir dedi: Bir de büyük başarıymış gibi tripli tripli konuşuyor bu ezik yaratıklar Genişletmek için tıkla... Adam yetenekli ki kendini övüyor (!)
ardanoir dedi: Bir de büyük başarıymış gibi tripli tripli konuşuyor bu ezik yaratıklar Genişletmek için tıkla... Adam yetenekli ki kendini övüyor (!)
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 690 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #17 Everythink dedi: Ben anlamadım 11bin saat oynayıp ban yemediler mi cidden? Önceden Genişletmek için tıkla... Idle Master tarzı uygulamalar ile saat kasıyolar. 11 bin saat oynasa adamın neden hileye ihtiyacı olsun ki? m0nesy bile 17K saatti yanlış bilmiyorsam.
Everythink dedi: Ben anlamadım 11bin saat oynayıp ban yemediler mi cidden? Önceden Genişletmek için tıkla... Idle Master tarzı uygulamalar ile saat kasıyolar. 11 bin saat oynasa adamın neden hileye ihtiyacı olsun ki? m0nesy bile 17K saatti yanlış bilmiyorsam.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 3 Ekim 2023 #18 Deluxonik dedi: Idle Master tarzı uygulamalar ile saat kasıyolar. 11 bin saat oynasa adamın neden hileye ihtiyacı olsun ki? Genişletmek için tıkla... O rozetler peki? Bu oyun beni her gecen gun şaşırtıyor.
Deluxonik dedi: Idle Master tarzı uygulamalar ile saat kasıyolar. 11 bin saat oynasa adamın neden hileye ihtiyacı olsun ki? Genişletmek için tıkla... O rozetler peki? Bu oyun beni her gecen gun şaşırtıyor.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 690 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #19 Everythink dedi: O rozetler peki? Bu oyun beni her gecen gun şaşırtıyor. Genişletmek için tıkla... Hesaplar satın alınma. "Zengin" hileciler diyebileceğiniz kısım bunlar.
Everythink dedi: O rozetler peki? Bu oyun beni her gecen gun şaşırtıyor. Genişletmek için tıkla... Hesaplar satın alınma. "Zengin" hileciler diyebileceğiniz kısım bunlar.