CS2: İlk VAC dalgası yaşandı!

Deluxonik

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
563
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet, Oyun çıkalı bir hafta oldu ve şaşırtıcı ki ilk VAC dalgası oyun çıktıktan 1 hafta sonra yaşandı. Yabancılar arasında çok yaygın bir şekilde kullanılan ve kullanmak için aylık 20 İsviçre Frangı (CHF) ödemek gereken 2014 kurulumlu hile sağlayıcısı bugünden itibaren "detected" durumuna düştü. Dipnot olarak şu anda CS2 için tek public şekilde hile yayınlayan sağlayıcı bu sağlayıcı idi. Pek çok hileci etkilendi. Feature-detection mu yoksa direkt hilenin kendisi mi detected oldu bilinmiyor. Şaşırtıcı olarak hilenin developeri ban yiyen insanlarla yani müşterileriyle dalga geçti. Siz ne düşünüyorsunuz? Valve hakikaten AC'ye önem mi vermeye başladı yoksa hile developerinin mi hatası? (Bahsettiğim hile sağlayıcısı hileciler arasında bir meme konumunda.)

Kaynaklar:
Reddit | Reddit 2 | Twitter | Youtube
Ban yiyen hesapların birkaçı: (Tıklayın)

1696336815409.png


1696336873835.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Evet, oyun çıkalı bir hafta oldu ve şaşırtıcı ki ilk VAC dalgası oyun çıktıktan 1 hafta sonra yaşandı. Yabancılar arasında çok yaygın bir şekilde kullanılan ve kullanmak için aylık 20 İsviçre frangı (chf) ödemek gereken 2014 kurulumlu hile sağlayıcısı bugünden itibaren "detected" durumuna düştü. Dipnot olarak şu anda CS2 için tek public şekilde hile yayınlayan sağlayıcı bu sağlayıcı idi. Pek çok hileci etkilendi. Feature-detection mu yoksa direkt hilenin kendisi mi detected oldu bilinmiyor. Şaşırtıcı olarak hilenin developeri ban yiyen insanlarla yani müşterileriyle dalga geçti. Siz ne düşünüyorsunuz? Valve hakikaten AC'ye önem mi vermeye başladı yoksa hile developerinin mi hatası? (bahsettiğim hile sağlayıcısı hileciler arasında bir meme konumunda.)

Kaynaklar:
Reddit | Reddit 2 | Twitter | Youtube
Ban yiyen hesapların birkaçı: (tıklayın)

Eki Görüntüle 1965758

Eki Görüntüle 1965760

Çıkmadan vuran orul orul okul çocuklarına oh olsun.
 
11.500 saat hilesiz oynasan zaten zevk alacak kadar aim geliştirirsin. Yazık o kadar rozete ve hesaba. O kadar saat hileyle oynayıp ban yemeyen var mı ki. Ne olursa olsun VAC'a düşmesi gerekmiyor mu zaten. En kötü belli edip ow düşersin.
 

Geri
Yukarı