CS2 indirme yeniden başladı

Tam da bende konu acacaktim. Kafayi yicem. 12 mbps internetim var zaten. Dünden beri indiriyorum. 5gb kalmisti. Bugün devam edeyim dedim. Sifirlanmis.

Tam da bende konu acacaktim. Kafayi yicem. 12 mbps internetim var zaten. Dünden beri indiriyorum. 5gb kalmisti. Bugün devam edeyim dedim. Sifirlanmis.
Dün CS2'yi %50'sini indirmiştim şimdi yeniden 0'dan başladı. Neden bilen var mı?
Bilgisayarı kapayıp açtıysanız doğrulama yapıyodur da indirme yaparken niye bilgisayarı kapıyosunuz ki.

CS2'nin orijinal sürümü çıktığı için sıfırlanmış olabilir ayrıca dosya doğrulaması yapıyor ve CS:GO dosyalarını siliyor son güncelleme.

Bilgisayarı kapayıp açtıysanız doğrulama yapıyordur da indirme yaparken niye bilgisayarı kapıyosunuz ki.

Hayir yapmadi. Klasöre de baktim. CS2 klasörü şu an 1 GB gözüküyor.
Niye kapatmiyayim? Steam'den onlarca oyun indirdim ve her seferinde indirmeyi durdurup bilgisayari kapatip, sonradan actigimda kaldigi yerden devam ediyordu. Dünde indirirken bilgisayari en az iki defa acip kapatmisim. Ve hep kaldigi yerden devam ediyordu.

CS2'nin orijinal sürümü çıktığı için sıfırlanmış olabilir ayrıca dosya doğrulaması yapıyor ve CS:GO dosyalarını siliyor son güncelleme.
Klasöre baktim CS kalsörü 1gb gözüküyor. Tüm dosyalari silmis.

Dün 20GB ta kadar indirmistim.

Suan ki durum:
1695994607464.png

Bugün gene oldu. Tekrar sifirdan indiriyor.
@IdeaLearner Sen indirebildin mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı