CS2 itemi nasıl nakite çevrilir?

Xtatar1X

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 30 dolarlık CS2 kasa açılımı yaptım. Sanırım şans yüzüme vurdu ve 2 adet yüksek fiyatlı ürün çıktı. 1.si M41A-S fade, diğeri mogul eldiven. Steam satış fiyatları 600 dolar ve 360 dolar civarı. Bunları Steam envanterden nasıl cash yapabilirim? Yani gerçek paraya nasıl çevirebilirim? Bunlar için ByNoGame harici daha başka yöntemler var mı? ByNoGame çok aktif platform olduğunu düşünmüyorum. Normal fiyatının biraz altına satarak cash yapmak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla Steam üzerinden nakite çevirmesin ancak Steam bakiyen olarak kalır o tğzden mecburen baynogame veya onun benzeri sitelerden satmak diğer türlü olmuyor diye biliyorum bu arada hayırlı olsun güzel para.

Bildiğim kadarıyla Steam üzerinden nakite çevirmesin ancak Steam bakiyen olarak kalır o tğzden mecburen baynogame veya onun benzeri sitelerden satmak diğer türlü olmuyor diye biliyorum bu arada hayırlı olsun güzel para.
teşekkür ederim biraz şans olarak çıktı. Bynogame deneyeceğim o halde sanırım başka alternatif yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı