Çözüldü CS2 kasa almak için olan süre ne zaman yenileniyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Her hafta çarşamba günü sıfırlanıyor. Sıfırlandıktan sonra yeterli TP'yi toplayıp level atlayınca mağazada seçebileceğiniz 4 adet seçenek oluyor. Bu seçeneklerden sadece iki tanesini seçme şansımız var. Genel olarak 1 skin, 1 kasa ve 2 çıkartma geliyor. Kasa gelmesi bildiğim kadarıyla garanti. Skin sayısı ise 1'den düşük olmamak üzere şansa göre değişiyor diye biliyorum. Aynı hafta seçilebilenlerde 2 skin görmüşlüğüm var.
Her hafta çarşamba günü sıfırlanıyor. Sıfırlandıktan sonra yeterli TP'yi toplayıp level atlayınca mağazada seçebileceğiniz 4 adet seçenek oluyor. Bu seçeneklerden sadece iki tanesini seçme şansımız var. Genel olarak 1 skin, 1 kasa ve 2 çıkartma geliyor. Kasa gelmesi bildiğim kadarıyla garanti. Skin sayısı ise 1'den düşük olmamak üzere şansa göre değişiyor diye biliyorum. Aynı hafta seçilebilenlerde 2 skin görmüşlüğüm var.

Çözüm
Hortlattım biraz ama 😀level atlayıp kasa düşürdüğümüz hafta bir daha level atlarsak diğer haftanın kasasını düşürmek için bir kez daha level atlamaya gerek var mı? Ve her level atladıkça level atlamak için gereken XP sayısı artıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı