CS2 kasmaya başladı

Ana menü veya oyun içinde Tab bastığımda FPS'im 400'lerden 120ye düşüyordu sorunu ocaktaki NVIDIA sürücüsünü kurarak çözdüm.

Link verir misin acaba.

Senin o sistemle CS2'yi uzaya taşıman lazım. (normal şartlarda) fakat oyun hatalı olduğu için sisteminde bir sorun yok, oyunda var diye düşünüyorum. Diğer oyunlara girerek bunun anlayabilirsin. Valorant'ta bu sistemle en az 1000 FPS alırsın bence.

1K abartı ama rahat 500+ FPS değerlerim vardı.

Hocam donanımla alakası biraz da olsa var. Tamam oyun çok hatalı bu konuda berbat bir optimizasyonu var ve sorunlu bir oyun ama üst düzey cihazlarda 1000FPS bile oynatabiliyor. Sen donanımını söyle de biz ona göre ayar önerelim akıcı oyna diye düşünüyorum.

Öncelikle sistemimiz aynı sayılır. (RX 6700 + Ryzen 5 5600 + 32 RAM) benim en son Unlost CS2 Fps Arttırma videosundan bakıp ve AMD driverdan ayar yaptığım 4:3 1024x768 çözünürlükle aldığım FPS miktarı yoldaş girdiğimde ortalama olarak 300-400 civarı, rekabetçi girdiğimde 200 civarı. Sen kaç alıyorsun ortalama olarak? Kasıyor dediğine göre 120-50 arasında git gel yapıyor.

Görüntüyü hepten çamur etmediği sürece ne kadar FPS arttırıcı ayar varsa kabulümdür, siz de driver + oyun ayarlarınızı paylaşabilirsiniz.

Bende driver ayarı yok oyunda da ayarlarım şu şekilde:
Resolution 1280x960.
Aspect ratio 4:3
Scaling mode stretched.
Brightness 100%
Display mode fullscreen.
Advanced video.
Boost Player contrast enabled.
V-Sync disabled.
NVIDIA Reflex Low latency disabled.
NVIDIA G-Sync
Disabled maximum.
FPS'ın game 500.
Multisampling anti-aliasing mode 8X MSAA.
Global Shadow quality high.
Dynamic Shadows allmodel /
Texture detail Low texture
Filtering mode 8X.
Shader detail Low.
Particle detail Low.
Ambient occlusion disabled.
High dynamic range.
Qualityfidelityfx super resolutiondisabled (highest quality)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı