CS2 Left hand neden kaldırıldı?

FPS için ek bir kod eklemişler yine de bu sol kol'u kökten kaldırmışlar

FPS için ek bir kod eklemişler yine de bu sol kol'u kökten kaldırmışlar
FPS arttırı kodların eklenmesini bende bekliyorum bakalım umarım gelir ama sol kol için bende ümitli değilim arkadaşların dediği gibi gölgeden filan dolayı kaldırmışlar gelmeyebilir.

Saçmalığa bak sırf gölge yüzünden getirmeyeceklerse oynamayı bırakarız sağ kol ile hiç yapamıyorum
Oyunda düşman sağ kolu kullanıyorsa, sağ kolun gölgesi, sol kolu kullanıyorsa sol kolun gölgesi olması gerekir gibi bir mantığı var sanırım. Bir videoda böyle bir şeyden bahsediyordu. O sebepten kaldırmış olabilirler. Eğer düzeltirlerse getirirler. Bende sol kol kullanarak oynuyorum. Sağa alışmaya çalışıyorum artık.

FPS arttırı kodların eklenmesini bende bekliyorum bakalım umarım gelir ama sol kol için bende ümitli değilim arkadaşların dediği gibi gölgeden filan dolayı kaldırmışlar gelmeyebilir.
gelmezse şu şekil vedalaşırız oyunla

Sağ koldaki gölgeyi de kaldırsınlar o zaman, garip altı üstü 2 çatışmak için giriyorduk olanlara bak

Aga oyun betada kalmalıydı bence tam hazır olana kadar cok saçma olmuş aşırı hantal çoğu şey yok.

FPS'e cözüm gelir mi 180 aldigim halde lobide 40 aliyorum ek olarak 180'ini de 30 FPS gibi hissediyorum.

O kadar abartma onu da fixlerler bi valorant kadar mı olamayacaklar

Bende tam tersi fps 120 150 araso bende eskisinden daha akıcı gekiyor ve eskisinden iyi oynuyom
Ilginc bende durum cok kotu ölümüne cs ciyimdir ama 1 ay falan valodayim sanirim.

Selam, sol el kodu gelmiş.
cl_righthand 0 yazarsanız sol ele geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…