CS2 maç sonu kasa düşüyor mu?

Wanleast

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bana denk gelmediğinden kaldırıldı mı diye merak ediyorum. Normalde CS de maç sonlarında şansa item düşüyordu, CS2'de haftalık 4 ödülden 2 tane seçme muhabbeti gelince maç sonlarındaki o item düşme muhabbeti kaldırılıp sadece ödül seçme muhabbeti mi kaldı yoksa hem haftalık 4 ödülden ikisini seçme hem de bazen maç sonlarında item düşme muhabbeti devam mı ediyor?

Kusura bakmayın biraz anlatırken saçma gibi geliyor en düzgün şekilde ifade etmeye çalıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, bana denk gelmediğinden kaldırıldı mı diye merak ediyorum. Normalde CS de maç sonlarında şansa item düşüyordu, CS2'de haftalık 4 ödülden 2 tane seçme muhabbeti gelince maç sonlarındaki o item düşme muhabbeti kaldırılıp sadece ödül seçme muhabbeti mi kaldı yoksa hem haftalık 4 ödülden ikisini seçme hem de bazen maç sonlarında item düşme muhabbeti devam mı ediyor?

Kusura bakmayın biraz anlatırken saçma gibi geliyor en düzgün şekilde ifade etmeye çalıştım.

Kalktı sadece 2 tane seçme var.

Artık haftada level atlayınca sadece 4 itemden 2 tanesini seçebiliyorsunuz.

Hayır, maç sonu drop düşme falan yok. Dediğiniz gibi sadece 4 ödülden 2 tanesini seçiyorsunuz.

Her hafta level atladığınız zaman marketten 2 adet seçim hakkınız oluyor. Bunlardan biri büyük ihtimalle bir silah kasası oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı