CS2 maçlara sürekli smurf geliyor

Daha fazla  
Yeni hesap açtım, seçkin aldım rank açtım 2 win için rank açarken bile smurfler geliyor. Eski hesabımda bu yoktu neden bu kadar arttı 1 hafta içinde?

Son düzenleme:
Eski hesabında mı unranked? Hiçbir zaman artmadı her zaman aynı seviyede kaldı, en azından CS2 çıktığından beridir böyle. MM kasıyorsan geçmiş olsun boşluğa düşmek gibi bir şey.

Eski hesabında mı unranked? Hiçbir zaman artmadı her zaman aynı seviyede kaldı, en azından CS2 çıktığından beridir böyle. MM kasıyorsan geçmiş olsun boşluğa düşmek gibi bir şey.
Oha ya bana denk gelmiyormuş yoksa ağlatıyordum rekoda. Kabus ya şu silverden çıksam kurtulabilirim belki.

FACEIT'den oynamanı öneririm.

Oha ya bana denk gelmiyormuş yoksa ağlatıyordum rekoda. Kabus ya şu Silver'den çıksam kurtulabilirim belki.

Yahu yıl olmuş 2025 hâlen MM'de rank kasmaya çalışanlar var. Bu ne biçim irade? Kasa düşürmek harici mm oynanmaz. Çok CS oynamak istiyorsan en azından konforlu ve rahat Client'lerde veya topluluk sunucularında oyna.

FACEIT'den oynamanı öneririm.
hocam faceit oynuyorum ben zaten.

Yahu yıl olmuş 2025 hâlen MM'de rank kasmaya çalışanlar var. Bu ne biçim irade? Kasa düşürmek harici mm oynanmaz. Çok CS oynamak istiyorsan en azından konforlu ve rahat Client'lerde veya topluluk sunucularında oyna.
Hocam ben hoşlanıyorum zevk veriyor zaten eski hesapta hiç öyle smurfler gelmedi gelse gelse silver kalitesinde adam gelmiştir :D

Bu CS'nin kaderi kardeşim yapacak bir şey bende aynı durumdan şikayetçiyim.
Smurfleri yenmek için seviyelerine ulaşmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı