Arkadaşlar sorun RAM falan değil 32 GB RAM var sistemde ekran kartı 3080 Ti. Anlamadığım derecede maçtan atıp atıp duruyor bunun çözümünü vs bilen var mı?
Oyundan atınca herhangi bir Windows uyarısı falan da mı çıkmıyor?
Sorunun sebebi dandik optimizeli oyun olması. Bende oyunda rastgele bir zamanda donuyor, Görev Yöneticisi'nden kapatmam gerekiyor. Yazın çıkartacağız deyip yarım oyun çıkarttıkları için oynayamıyoruz.
Yok çıkmıyor, FPS falan düzgün almam gerekeni alıyorum 3080 Ti + 7800x3D kombinasyonu var aldığım FPS de 400-800 arası birden siyah ekrana dönüp oyun kapatıyor kendini.
Yok çıkmıyor, FPS falan düzgün almam gerekeni alıyorum 3080 Ti + 7800x3D kombinasyonu var aldığım FPS de 400-800 arası birden siyah ekrana dönüp oyun kapatıyor kendini.
Hocam ayrıca dosyaları doğrula diyorum "CS2" için onu da yapmıyor.
Bilmiyorum %0 da kalıyorOyun dosyalarını doğrula istersen bir denemediysen eğer.
O nasıl olmuyor ya? İlk defa duydum.
Bilmiyorum %0 da kalıyor.
Şimdi rdr2 den de attı. Sabah böyle bir şey yoktu bu arada her şey normal ısı, performans her şey olması gerektiği gibiOyunu sil yükle en temiz çözüm.
Şimdi RDR2'den de attı. Sabah böyle bir şey yoktu bu arada her şey normal ısı, performans her şey olması gerektiği gibi.
Hocam o zaman sana tavsiyem temiz bir Windows kurulumu yapman oyunları tekrar yüklemen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.