CS2 Major Shangai 2024 alınır mı?

Mekzo

Hectopat
Hiç daha önce böyle bir şey almadım. Kazanç sağlayıp sağlamadığını da bilmediğim için rozet için alınır mı yoksa operasyonu mu beklemeliyim?

1732752511402.jpeg

Hiç daha önce böyle bir şey almadım. Kazanç sağlayıp sağlamadığını da bilmediğim için rozet için alınır mı yoksa operasyonu mu beklemeliyim?

Eki Görüntüle 2361837
Ben alacağım, eğer rozet takıntın varsa al :) Gönül isterdi ki Eternal Fire da görelim ama malesef olmadı :(

Kazanç kısa vadede sağlamaz. Kendi parasını çıkartır ama doğru tahminler yaparsanız.
Jeton aldım, açılış tahminlerini yaptım. Hatıra kutusu alabiliyor muyum? Maçları izlemem mi gerek nasıl oluyor sistem bilmediğim için soruyorum.

Ben alacağım, eğer rozet takıntın varsa al :) Gönül isterdi ki Eternal Fire da görelim ama malesef olmadı :(
Rozeti hangisinde veriyor? $9,99 olan mı yoksa $17.99 olan mı?
Kazanç mantığıyla alınacak bir şey hiç değil majör pass. Daha çok hatıra olarak jetonu için alıyor çoğu kişi.
Aslında kasalarımı operasyon için bekletiyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bu yılın başlarında gelme olasılığı var mı onu da bilmiyorum.

Rozeti hangisinde veriyor? $9,99 olan mı yoksa $17.99 olan mı?

Aslında kasalarımı operasyon için bekletiyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bu yılın başlarında gelme olasılığı var mı onu da bilmiyorum.
İkisi de veriyor. Pahalı olanda yanında token de geliyor tokenler ile hatıra paketi alabiliyorsunuz.

Jeton aldım, açılış tahminlerini yaptım. Hatıra kutusu alabiliyor muyum? Maçları izlemem mi gerek nasıl oluyor sistem bilmediğim için soruyorum.
Maçlar oynanacak ondan sonra aşamalar tamamlanacak, tamamlanan aşamalardan sonra sana token verilecek ve istediğin bir maçın hatıra paketini alacaksın. İstersen direkt ilk aşama bittiği gibi bir hatıra paketi alabilir veya hepsi tamamlanınca üçünü beraber alabilirsin. Maçın hangi takımlar arasında olduğu fiyatı etkilemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı