CS2 mi FACEIT mi?

dokoyomi

Decapat
Daha fazla  
Bu soru ile ilgili konulara baktığım da genelde CS2 çıkınca çoğu kisi CS2 ya da o zaman değişir gibi cevaplar yazmış. Ben şu anki CS2'de her haritada farklı rank sistemi çok saçma geliyor ve seçkinin rank sistemi de garip geliyor. Sizce en iyisi hangisi ve hangisinde gerçekten keyif alınır?

Bu soru ile ilgili konulara baktığım da genelde CS2 çıkınca çoğu kisi CS2 ya da o zaman değişir gibi cevaplar yazmış. Ben şu anki CS2'de her haritada farklı rank sistemi çok saçma geliyor ve seçkinin rank sistemi de garip geliyor. Sizce en iyisi hangisi ve hangisinde gerçekten keyif alınır?
usta cs2 de birşeyler değiştimi ya ben alışamadım sildim 2 ay önce güncellemelerle düzeltilermi

Bana göre FACEIT. Zaten seçkinde 20k elodan sonra hilelerin denk gelmesi iyice artıyor. FACEIT'ta buna nazaran daha az hile var.
Teşekkürler hocam.

usta cs2 de birşeyler değiştimi ya ben alışamadım sildim 2 ay önce güncellemelerle düzeltilermi
Hocam internete baktığımda tick sorunlarının çözüldüğünü yazmışlar. Eskiden aralıklarla girdiğim için şahsi bir fikrim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı