CS2 mi Valorant mı?

yusufysnx

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Arkadaşlar sizce CS2 mi Valorant mı şu anda daha iyi. Tabii ki herkesin kendi fikri fakat ben hem sizin fikirlerinizi merak ettim hem de hangi oyunun daha cok seveni var bunu öğrenmek istiyorum. Şahsen ben son 1 aydır 2'si arasında geliyorum ikisini de karısık oynayınca performans düşebiliyor ve alışmak zor olabiliyor. Ne diyorsunuz?

Valorant biraz daha fütüristik sevenler için skiller vs klasik oyuncular için CS2 ikisini de oynadım bence CS2 daha iyi hem Jailbreak tir surf tür falan yani CS2 bana göre çok daha iyi.

Bence CS her haliyle daha güzel Valorant'ta çok oynamaya çalıştım ama sanki vuruş hissi yokmuş gibi ya da mermiler düz gidiyormuş gibi hissettirdi gerçekçilik yok tabii herkesin kendi görüşü.

İyi Sosyaller. Arkadaşlar sizce CS2 mi Valorant mı şu anda daha iyi. Tabii ki herkesin kendi fikri fakat ben hem sizin fikirlerinizi merak ettim hem de hangi oyunun daha cok seveni var bunu öğrenmek istiyorum. Şahsen ben son 1 aydır 2'si arasında geliyorum ikisini de karısık oynayınca performans düşebiliyor ve alışmak zor olabiliyor. Ne diyorsunuz?

Şu an Valorant oynayanlar bile Valorant'tan sıkılınca CS'ye geri dönüyor CS bırakılmaz ara verilir gider başka oyun oynarsın ama CS'ye geri dönersin elbet

Şimdi sen böyle sorarsan insanların kafası CS:GO'ya gider. Eski CS:GO mu Valorant mı? CS:GO. CS2 mi Valorant mı? Yine CS2. Ama bunun sebebi CS2'nin daha iyi olması değil, Valorant'ın kitlesinin çok kötü olması. Valorant güzel oyun, kitlesi çok kötü sadece. Bunun dışında CS2'nin çok güzel bir oyun olduğu söylenemez.

Şimdi sen böyle sorarsan insanların kafası CS:GO'ya gider. Eski CS:GO mu Valorant mı? CS:GO. CS2 mi Valorant mı? Yine CS2. Ama bunun sebebi CS2'nin daha iyi olması değil, Valorant'ın kitlesinin çok kötü olması. Valorant güzel oyun, kitlesi çok kötü sadece. Bunun dışında CS2'nin çok güzel bir oyun olduğu söylenemez.

katılıyorum CS2 çok güzel bir oyun değil CS:GO iyiydi zamanına göre yapılmış çok iyi bir oyun ama CS2 diye yıllar sonra büyük bir güncelleme geliyor ama hiç beklenti karşılayacak seviyede değil hatta CS:GO'dan da kötü bence

Technopat Haberler

Geri
Yukarı