Enahaine
Hectopat
- Makaleler
- 1
CS2'de mouse hareketlerim çok hafif gecikmeli geliyor; daha doğrusu ani değil de smooth şekilde gerçekleşiyor. Örnek vereyim: Dust 2'de site içindeyim, kapı ile window arasında gidip geliyorum ama hareketler öyle bir oluyor ki sanki RDR2 oynuyormuşum gibi, oyunu akıcı yapmak için eklenmiş hafif bir gecikme varmış hissi veriyor. Fareyi sağa çeviriyorum, çok kısa bir süre sonra tepki veriyor ve hareket ani değil, gecikmeli oluyor.
Neden olduğunu hiç bilmiyorum. CS2 çıktığından beri böyle. Aynı sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm ama net bir çözüm bulamadım. Farem kötü değil, bilgisayarım da kötü değil; oyunda 200–250 FPS civarı alıyorum, monitörüm 144 Hz. Yani bunlardan kaynaklandığını düşünmüyorum ama sorunun nereden geldiğini de çözemiyorum.
Neden olduğunu hiç bilmiyorum. CS2 çıktığından beri böyle. Aynı sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm ama net bir çözüm bulamadım. Farem kötü değil, bilgisayarım da kötü değil; oyunda 200–250 FPS civarı alıyorum, monitörüm 144 Hz. Yani bunlardan kaynaklandığını düşünmüyorum ama sorunun nereden geldiğini de çözemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: