CS2 mükemmel olmuş

Ayrıca anubisde suya girmediğim sürece oyun 250 FPS ama Office de 160 nasıl oluyor bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS hakkında pek bir şey bilmediğin çok belli. Dostum drop sistemi aylar önce değişti, her hafta 1 kasa garanti veriyordu zaten. Onun öncesinde de haftada 3 kasaya kadar drop alabiliyordun.
Hayır, vermiyordu. CS:GO'yu aylar boyunca oynamış biri olarak söylüyorum, XP Rank atlandığında 1 tane rastgele item veriyordu ve genelde kasa çıkma ihtimali düşüktü. Genelde hiçbir işime yaramayan grafitiler çıkıyordu. Kasa düşmesi nadir oluyordu.

Hayır, vermiyordu. CS:GO'yu aylar boyunca oynamış biri olarak söylüyorum, XP Rank atlandığında 1 tane rastgele item veriyordu ve genelde kasa çıkma ihtimali düşüktü. Genelde hiçbir işime yaramayan grafitiler çıkıyordu. Kasa düşmesi nadir oluyordu.
Hocam sizin dediğiniz drop sistemi update'inden önce olandı. Şu an zaten her hafta garanti 1 kasa, 1 tane de rastgele item veriyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen CS:GO'yu aylar boyunca oynamışsın ben 10 yıl oynadım, hiçbir şeyden haberin yok. Haziran 14 güncellemesinden beri haftada 1 kasa + yanına spray veya skin atması garanti oldu. O güncellemeden önce ise haftada 3 kasaya kadar şansa bağlı olarak alabiliyordun. Daha iddialaşmaya devam edicek misin?

Hocam sizin dediğiniz drop sistemi update'inden önce olandı. Şu an zaten her hafta garanti 1 kasa, 1 tane de rastgele item veriyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzeltme için teşekkürler. CS2 duyurulduğundan beri CS:GO'ta neredeyse hiç girmiyordum, bu nedenle bu güncellemeyi deneyimleyemedim. Yine de CS2'de 2 farklı item seçme hakkı mevcut, her ne kadar haftada en fazla 1 kere drop alınabilse de.

Sen CS:GO'yu aylar boyunca oynamışsın ben 10 yıl oynadım, hiçbir şeyden haberin yok. Haziran 14 güncellemesinden beri haftada 1 kasa + yanına spray veya skin atması garanti oldu. O güncellemeden önce ise haftada 3 kasaya kadar şansa bağlı olarak alabiliyordun. Daha iddialaşmaya devam edicek misin?
14 Haziran ve sonrasında hiç rank atlamadığım için deneyimleyemedim açıkçası. En son Nisan veya Mayıs ayında rank atlamıştım. Sonrasında zaten klavye sorunundan bıktığım için CS:GO'yu neredeyse bırakmıştım. CS2'de de bu sorun mevcut fakat epey aktif oynamaya başladığım için CS2 drop sistemini deneyimleyebildim ancak.

Şu an CS2'ye sallayanlar CS:GO'da ilk çıktığında iyi bir oyun değildi. Bu CS'nin kaderi sonradan efsane oluyor. Bu forumda düne kadar çıksın çıksın hadi artık vs. diyenler neden şimdi keşke daha çok geliştirmeler yapsalardı diyor? 3 4 aya oyun sorunsuz olur optimizasyonda öyle Valve üzmez optimizasyounda.

Ben Kemal geliyorum diyen CS2 gelirken sarı fleorsan LED takmış oyuna sırf güneş yüzünden 80 FPS'e düştüm normal CS 250 görüyordum

CS2 tamamen yeni bir oyun olarak baştan yapılmalıydı bence. CS2'yi bugün oynama fırsatım oldu, oyunda lag vardı. Oyun sesinde sorun vardı, ses ayarlarına baktım ama bir türlü düzeltemedim.

CS2'yi Linux Mint'te oynadım. Sistem özelliklerim şöyle: İşlemci: i5 4690K, iki adet 8 GB DDR3 RAM, MSI 1650S ekran kartı. Samsung 850 EVO SSD.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı