Hayır, vermiyordu. CS:GO'yu aylar boyunca oynamış biri olarak söylüyorum, XP Rank atlandığında 1 tane rastgele item veriyordu ve genelde kasa çıkma ihtimali düşüktü. Genelde hiçbir işime yaramayan grafitiler çıkıyordu. Kasa düşmesi nadir oluyordu.CS hakkında pek bir şey bilmediğin çok belli. Dostum drop sistemi aylar önce değişti, her hafta 1 kasa garanti veriyordu zaten. Onun öncesinde de haftada 3 kasaya kadar drop alabiliyordun.
Hocam sizin dediğiniz drop sistemi update'inden önce olandı. Şu an zaten her hafta garanti 1 kasa, 1 tane de rastgele item veriyordu.Hayır, vermiyordu. CS:GO'yu aylar boyunca oynamış biri olarak söylüyorum, XP Rank atlandığında 1 tane rastgele item veriyordu ve genelde kasa çıkma ihtimali düşüktü. Genelde hiçbir işime yaramayan grafitiler çıkıyordu. Kasa düşmesi nadir oluyordu.
Sen CS:GO'yu aylar boyunca oynamışsın ben 10 yıl oynadım, hiçbir şeyden haberin yok. Haziran 14 güncellemesinden beri haftada 1 kasa + yanına spray veya skin atması garanti oldu. O güncellemeden önce ise haftada 3 kasaya kadar şansa bağlı olarak alabiliyordun. Daha iddialaşmaya devam edicek misin?Hayır, vermiyordu. CS:GO'yu aylar boyunca oynamış biri olarak söylüyorum, XP Rank atlandığında 1 tane rastgele item veriyordu ve genelde kasa çıkma ihtimali düşüktü. Genelde hiçbir işime yaramayan grafitiler çıkıyordu. Kasa düşmesi nadir oluyordu.
Hocam sizin dediğiniz drop sistemi update'inden önce olandı. Şu an zaten her hafta garanti 1 kasa, 1 tane de rastgele item veriyordu.
14 Haziran ve sonrasında hiç rank atlamadığım için deneyimleyemedim açıkçası. En son Nisan veya Mayıs ayında rank atlamıştım. Sonrasında zaten klavye sorunundan bıktığım için CS:GO'yu neredeyse bırakmıştım. CS2'de de bu sorun mevcut fakat epey aktif oynamaya başladığım için CS2 drop sistemini deneyimleyebildim ancak.Sen CS:GO'yu aylar boyunca oynamışsın ben 10 yıl oynadım, hiçbir şeyden haberin yok. Haziran 14 güncellemesinden beri haftada 1 kasa + yanına spray veya skin atması garanti oldu. O güncellemeden önce ise haftada 3 kasaya kadar şansa bağlı olarak alabiliyordun. Daha iddialaşmaya devam edicek misin?
gtx 1080 ryzen 5 5500 var normalde 220-180 arası ancient te B giderken tünel içi su da 70 e düştü bir an evet bayağı bir düşürüyorSuda bir problem var. Herkeste düşüyor suda FPS hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.