spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 27 Eylül 2023 #31 The Ruh hastasi dedi: Anlık olarak CS:GO sunucuları kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Önemli olan CS2 sunucularının ne zaman açılacağı.
The Ruh hastasi dedi: Anlık olarak CS:GO sunucuları kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Önemli olan CS2 sunucularının ne zaman açılacağı.
emir.sp34 Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F RTX4060 VENTUS 8GB H610M-G 32GB RAM 650W ZALMAN COOLER MASTER 240ML SIVI SOĞUTUCU Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #32 spriggan dedi: Önemli olan CS2 sunucularının ne zaman açılacağı. Genişletmek için tıkla... oyun az önce çıktı ve ben hala giremiyorum hata veriyor...
spriggan dedi: Önemli olan CS2 sunucularının ne zaman açılacağı. Genişletmek için tıkla... oyun az önce çıktı ve ben hala giremiyorum hata veriyor...
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 27 Eylül 2023 #33 emir.sp34 dedi: Oyun az önce çıktı ve ben hala giremiyorum hata veriyor... Genişletmek için tıkla... CS2 and CS:GO Steam Status - CSGO Database Is CS2 and CS:GO down? Check the current Steam server status of services including matchmaking, player inventories, Steam community and more. www.csgodatabase.com Buradan takip edebilirsin.
emir.sp34 dedi: Oyun az önce çıktı ve ben hala giremiyorum hata veriyor... Genişletmek için tıkla... CS2 and CS:GO Steam Status - CSGO Database Is CS2 and CS:GO down? Check the current Steam server status of services including matchmaking, player inventories, Steam community and more. www.csgodatabase.com Buradan takip edebilirsin.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.288 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #34 Onur Kaan Arslan dedi: Bence yaza çıkar. Genişletmek için tıkla... BANA GÜLEN ARKADAŞLARA SELAM OLSUN. Cs 2 çıktı
Onur Kaan Arslan dedi: Bence yaza çıkar. Genişletmek için tıkla... BANA GÜLEN ARKADAŞLARA SELAM OLSUN. Cs 2 çıktı
emir.sp34 Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F RTX4060 VENTUS 8GB H610M-G 32GB RAM 650W ZALMAN COOLER MASTER 240ML SIVI SOĞUTUCU Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #35 Onur Kaan Arslan dedi: BANA GÜLEN ARKADAŞLARA SELAM OLSUN. Cs 2 çıktı Genişletmek için tıkla... bu günü mü bekledin kral :d neyseki ben gülmemişim
Onur Kaan Arslan dedi: BANA GÜLEN ARKADAŞLARA SELAM OLSUN. Cs 2 çıktı Genişletmek için tıkla... bu günü mü bekledin kral :d neyseki ben gülmemişim
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.288 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #36 emir.sp34 dedi: bu günü mü bekledin kral :d neyseki ben gülmemişim Genişletmek için tıkla... Hahahaha beklemedim de,bir fikir söyledim. Gülmeleri ağrıma gitti... Araştırıyordum hep.
emir.sp34 dedi: bu günü mü bekledin kral :d neyseki ben gülmemişim Genişletmek için tıkla... Hahahaha beklemedim de,bir fikir söyledim. Gülmeleri ağrıma gitti... Araştırıyordum hep.