CS2 öldü mü?

249873

Kilopat
Evet başlik çok saçma hiçbir oyun ölmez ama popüleritesini gittikçe kaybediyor gibi. Pazar fiyatlari çok düştü, oyuncu sayisi azaldi. CS2 için Event veya görev sistemi gelmedi. Herkes operasyon bekledi o da yok.

Oyunu bitirdiler gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle GO şu an 2'ye bin basar.

Beni de sarmadı artık valorant desen cok kötü adam akıllı fps oyunu yok.

Valla sinir krizi geçirtiyor ama motoru değişincer ben 2 yi severek oynuyorum şu bir gerçek hiç bir multiplayer oyun eskisi gibi çok uzun yıllar muazzam online ile oynanmaz bana göre tüm fps oyunlarında user kaybı çok

Vallahi CS2 berbat hala lag sorunu, mermi gitmeme sorunu var çok sıkıntılı oyun GO geri gelse keşke.

Gerçekten oynanmayacak bir oyun. GO'dan sonra bıraktım asla oynamadım CS2.

CS asla ölmez bu bir gerçek. CS2'yi çoğu kişi beğenmese de oyuncu sayısı hala yüksek. 900K anlık oyuncusu var azımsanacak bir rakam değil.

CS asla ölmez bu bir gerçek. CS2'yi çoğu kişi beğenmese de oyuncu sayısı hala yüksek. 900K anlık oyuncusu var azımsanacak bir rakam değil.
900k sayidan ibaret hocam. Eskisi gibi maçlarima Türk oyuncu gelmiyor. Pazar fiyatlari çok düşük üstelik satilmiyor.

Steam sadece CS de anahtar satarak 960 milyon dolar kar elde etti ne bitmesinden bahsediliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…