CS2 ölüm maçında sürekli oylanarak atılmak

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Genellikle ölüm maçı giriyorum. Hafif mouse aldığımdan beridir daha iyi peek ve One tap atıyorum.

Genellikle maçları 1. bitiriyorum ama eğer seri oynayıp devamlı HS ve hızlı peek atarsam hemen hile damgası vurup oyundan atıyorlar. Her ne kadar kendimi anlatmaya çalışsam da inanmayıp oylama başlatıyorlar.

Ne yapmam gerekiyor anlamadım, çok iyi oyuncu değilim; seçkinde gördüğüm en yüksek 18k ama ölüm maçlarında D2 alışkanlığıyla beraber iyi oynuyorum. Oyun hile konusunda iyi seviyelere gelirse yine atılır mıyım?

Atılmadan bitirebildiğim bazı maçlar bunlar;

Dosya Ekleri

• ek1-min.png
    ek1-min.png
    486,1 KB · Görüntüleme: 183
  • ek2-min.png
    ek2-min.png
    497,2 KB · Görüntüleme: 168
  • ek3-min.png
    ek3-min.png
    671 KB · Görüntüleme: 112
  • ek4-min.png
    ek4-min.png
    516,4 KB · Görüntüleme: 103
  • ek5-min.png
    ek5-min.png
    520,8 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Valve'ın resmi sunucularında DM oynamınızı asla önermem. Cybershoke, Warmupserver gibi topluluk sunucularında oynayabilirsiniz.

Bu serverlarda öldüğünüz zaman saniyesinde yeniden doğuyorsunuz, adam öldürdüğünüz zaman merminiz kendi kendine yenileniyor. Genelde iyi oyuncular oynadığı için başta biraz zorlanabilirsiniz ama oyununuzu geliştirmenize de çok yardımı olur. Profesyonel CS oyuncuları da bu sunucularda oynuyor aynı zamanda. Atılma gibi problemler de yaşamazsınız.

DM sunucularına girebilirsiniz hocam. Burada genelde yeni başlayanlar oynuyor ve hemen hile muamelesi yapıyorlar.
Valve'ın resmi sunucularında DM oynamınızı asla önermem. Cybershoke, Warmupserver gibi topluluk sunucularında oynayabilirsiniz.

Bu serverlarda öldüğünüz zaman saniyesinde yeniden doğuyorsunuz, adam öldürdüğünüz zaman merminiz kendi kendine yenileniyor. Genelde iyi oyuncular oynadığı için başta biraz zorlanabilirsiniz ama oyununuzu geliştirmenize de çok yardımı olur. Profesyonel CS oyuncuları da bu sunucularda oynuyor aynı zamanda. Atılma gibi problemler de yaşamazsınız.
İstanbul sunucusu olması çok hoşuma gitti, şimdi deneyeceğim.

Bu arada burada DM oynadığınız zaman oyunda XP kazanamıyorsunuz, bilginiz olsun.
Derdim XP değil zaten hocam, seçkin çekilmediği için DM oynamak daha cazip geliyor.

Gece 45-50 dk girdim, en son parmaklarım ağrıdığı için çıktım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı