CS2 Online mi kaybediyor?

275713

Hectopat
Makaleler
16
Arkadaşlar biliyorsunuz birçok hatalar barındırıyordu güncellemeler halen sürüyor gördüğüm kadarıyla ama benim için önemli olan optimizasyon ve oyun çökmesi gibi sorunlar yaşanıyordu bunlara çözüm sağlandı mı? Ve oyun tam ne zaman oturacak ayrıca oturamazsa ve böyle birçok hatalar barındırırsa ne olacak gittikçe Online kaybediyor siz ne düşünüyorsunuz Valve neler yapacak merak konusu tahmin bulunup sizde bir şeyler yazın.
image_processing20231102-1-8jmbky.png

Son düzenleme:
Hocam güncellemeler gelmeye devam ediyor ve bana göre optimizasyon sorunu düzeltildi kasma görmüyorum üstelik buglara denk gelmedim ama var mıdır vardır illaki Online oyuncu kaybetme konusuna gelecek olursak evet kaybetti nedeni zaten oyunun çıkması.

Arkadaşlar biliyorsunuz birçok hatalar barındırıyordu güncellemeler halen sürüyor gördüğüm kadarıyla ama benim için önemli olan optimizasyon ve oyun çökmesi gibi sorunlar yaşanıyordu bunlara çözüm sağlandı mı? Ve oyun tam ne zaman oturacak ayrıca oturamazsa ve böyle birçok hatalar barındırırsa ne olacak gittikçe Online kaybediyor siz ne düşünüyorsunuz Valve neler yapacak merak konusu tahmin bulunup sizde bir şeyler yazın.
En son girdim ve yine değişen pek birşey yok. Eski Cs net daha iyi hem optimize hem genel olarak olsun. Gelmesi için çığlık atanların hepsi şuan ne diyordur merak ediyorum.

Oyun ilk çıktığında benim oyun zırt pırt çöküyordu şu an hiçbir problem yaşamıyorum. Çok fazla sorun kalmadı bence.

gayet normal buglar düzelince yenilikler gelince belki rekor bile kırabilir.
Hocam doğru kaynak için teşekkürler ama benim bahsettiğim kaynak 2.11.2023 tarihinden alınmış ekran görüntüsüdür bende oynamıyorum optimizasyon sorunundan ve çökmesinden dolayı. Şu an iyi Online var şasırtıcı ama benim baktığım ekran görüntüsü tarihi o kadar da eski değil.

Arkadaşlar biliyorsunuz birçok hatalar barındırıyordu güncellemeler halen sürüyor gördüğüm kadarıyla ama benim için önemli olan optimizasyon ve oyun çökmesi gibi sorunlar yaşanıyordu bunlara çözüm sağlandı mı? Ve oyun tam ne zaman oturacak ayrıca oturamazsa ve böyle birçok hatalar barındırırsa ne olacak gittikçe Online kaybediyor siz ne düşünüyorsunuz Valve neler yapacak merak konusu tahmin bulunup sizde bir şeyler yazın.Eki Görüntüle 2002701
Hocam Amd ekran kartlarında oyun problemli, herkeste olmasa da bazı kişilerde oluyor bu durum. Buna ben de dahilim maalesef. Bende FPS drop sorunu mevcut. Onun haricinde oyun gayet iyi (bence).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı