Emre Çetin 70
Hectopat
Arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama bende FPS artışı oldu. Ryzen 5 5500 ve RX 6600 kullanıyorum. CS:GO'da 190 200 aldığım yerde şu anda CS2 de 200-230 FPS alıyorum.
Orası öyle ama Online kaybediyor hocam ve anti cheat live çalışmıyor gibi geldi bana Bu'da Online kaybına neden olabilir çünkü herkes trailerde gördüğünde oyun bu'dur diye heveslendi ama kursaklarında kaldı sanırım umarım dediğiniz gibi güncellemelerle anti cheat live getirirler ya da düzeltirler.GO da böyle çıktı güncellemelerle düzelecektir.
Hocam bahsettikleri hile koruması çalışmıyor deniliyor anti cheat Valve live şu anlık oyunda gözükmüyormuş ayrıca optimizasyon ve birkaç bug hatalar yüzünden Online sayısı azaldığı söyleniyor.Oyunda abartılacak kadar fazla hile olduğunu düşünmüyorum. Benim için önemli bir konu daha bu rank sistemi. Ben de seçkin var ama yeni gelen seçkin kısmından girmiyorum oyuna. Yani şimdiye kadar tercih etmedim ve eskisi gibi rekabetçi takılıyorum. 10 galibiyet, 1 beraberlik alıp rank atlayamıyorum. Buna bir çözüm bulunması lazım. Birileri forumda çözüm olarak oyunu daha az oyna falan yazmışlar ama bence saçmalık. Eğer daha az oynayıp rank atlayacaksam orada kalsın o gelecek rank.
Belki oynayamayanların FPS sıkıntısı vardır. Ben CS 2 için sistemimde güncelleme yaptım.Hocam bahsettikleri hile koruması çalışmıyor deniliyor anti cheat Valve live şu anlık oyunda gözükmüyormuş ayrıca optimizasyon ve birkaç bug hatalar yüzünden Online sayısı azaldığı söyleniyor.
Bu durum çok ilginç. Mesela bana göre oyunda optimizasyon sıkıntısı yok ve oyun çok güzel. Kaç tane rekabetçi maç oynadım hatta uzun galibiyet serisi bile yaptım ama rank atlamıyor. Benim oyun böyle resmen akıyorken sizin veya başka kişilerin nasıl sorunu oluyor çok ilginç. Bence olay internetle alâkalı. Benim ping değerlerim bayağı iyi olduğu için oyun akıyor.Kaybediyor optimizasyon sıkıntıları var ve bazı konsol komutları halen eklenmemiş eksiklikler mevcut ve halledilmediği sürece bu düşüşün devam edeceğini düşünüyorum. Kendimden örnek verecek olursam sadece haftalık ödülü alıp çıkıyorum çünkü oyun berbat bir halde.
Hocam ben çöp PC'ye sahibim bana ne önerirsiniz biliyorum sistemimi yükseltmeliyim ama birkaç ayarla akıcı hale getirmiş fakat bu sefer de çökmeler yaşadığım için kaldırdım oyunu şimdi ne önerirsiniz tam oturması için beklemeli miyim? Yoksa şu an fena değil mi indirsem mi?Kaybediyor optimizasyon sıkıntıları var ve bazı konsol komutları halen eklenmemiş eksiklikler mevcut ve halledilmediği sürece bu düşüşün devam edeceğini düşünüyorum. Kendimden örnek verecek olursam sadece haftalık ödülü alıp çıkıyorum çünkü oyun berbat bir halde.
Hocam ben çöp PC'ye sahibim bana ne önerirsiniz biliyorum sistemimi yükseltmeliyim ama birkaç ayarla akıcı hale getirmiş fakat bu sefer de çökmeler yaşadığım için kaldırdım oyunu şimdi ne önerirsiniz tam oturması için beklemeli miyim? Yoksa şu an fena değil mi indirsem mi?
Bu durum çok ilginç. Mesela bana göre oyunda optimizasyon sıkıntısı yok ve oyun çok güzel. Kaç tane rekabetçi maç oynadım hatta uzun galibiyet serisi bile yaptım ama rank atlamıyor. Benim oyun böyle resmen akıyorken sizin veya başka kişilerin nasıl sorunu oluyor çok ilginç. Bence olay internetle alâkalı. Benim ping değerlerim bayağı iyi olduğu için oyun akıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.