CS2 Online mi kaybediyor?

GO da böyle çıktı güncellemelerle düzelecektir.
Orası öyle ama Online kaybediyor hocam ve anti cheat live çalışmıyor gibi geldi bana Bu'da Online kaybına neden olabilir çünkü herkes trailerde gördüğünde oyun bu'dur diye heveslendi ama kursaklarında kaldı sanırım umarım dediğiniz gibi güncellemelerle anti cheat live getirirler ya da düzeltirler.

Dunya bu oyunu beklerken en buyuk beklentisi hilelerin bitmesi idi. Adamlar oyunu boyayip geri onumuze koydu. Beklentileri karsilamadigi yetmezmis gibi bir de teknik sorunlar ust uste cikti (cunku oyun yetismemis), oyunu en basta betaya cok sinirli sayidda oyuncuya acmislar bu yuzden geri donusler ve tum sistemlere erismeleri kisitli olmus. Buyuk bir kitleye acsalardi betaya o vakit sorunlar daha hizli hallolurdu. Hicbiri yetismedigi ve sozlerini yememeye calistiklari icin oyun yazin son gunu erkenden cikarildi. Suan her gun aldigi guncellemelerden anlamalisiniz ki bu oyun beta asamasinda. Duzelmesi icin en az 4-5 ay gerekli.

Bu arada bu oyunu CSGO'dan portlamislar. Oyun dizinine girip bunu anlayabilirsiniz. Bence sifirdan source2 motoruna oyunu insa etmelilerdi. Bunlar yama yapmis.

Oyunda abartılacak kadar fazla hile olduğunu düşünmüyorum. Benim için önemli bir konu daha bu rank sistemi. Ben de seçkin var ama yeni gelen seçkin kısmından girmiyorum oyuna. Yani şimdiye kadar tercih etmedim ve eskisi gibi rekabetçi takılıyorum. 10 galibiyet, 1 beraberlik alıp rank atlayamıyorum. Buna bir çözüm bulunması lazım. Birileri forumda çözüm olarak oyunu daha az oyna falan yazmışlar ama bence saçmalık. Eğer daha az oynayıp rank atlayacaksam orada kalsın o gelecek rank.

Oyunda abartılacak kadar fazla hile olduğunu düşünmüyorum. Benim için önemli bir konu daha bu rank sistemi. Ben de seçkin var ama yeni gelen seçkin kısmından girmiyorum oyuna. Yani şimdiye kadar tercih etmedim ve eskisi gibi rekabetçi takılıyorum. 10 galibiyet, 1 beraberlik alıp rank atlayamıyorum. Buna bir çözüm bulunması lazım. Birileri forumda çözüm olarak oyunu daha az oyna falan yazmışlar ama bence saçmalık. Eğer daha az oynayıp rank atlayacaksam orada kalsın o gelecek rank.
Hocam bahsettikleri hile koruması çalışmıyor deniliyor anti cheat Valve live şu anlık oyunda gözükmüyormuş ayrıca optimizasyon ve birkaç bug hatalar yüzünden Online sayısı azaldığı söyleniyor.

Kaybediyor optimizasyon sıkıntıları var ve bazı konsol komutları halen eklenmemiş eksiklikler mevcut ve halledilmediği sürece bu düşüşün devam edeceğini düşünüyorum. Kendimden örnek verecek olursam sadece haftalık ödülü alıp çıkıyorum çünkü oyun berbat bir halde.

Kaybediyor optimizasyon sıkıntıları var ve bazı konsol komutları halen eklenmemiş eksiklikler mevcut ve halledilmediği sürece bu düşüşün devam edeceğini düşünüyorum. Kendimden örnek verecek olursam sadece haftalık ödülü alıp çıkıyorum çünkü oyun berbat bir halde.
Bu durum çok ilginç. Mesela bana göre oyunda optimizasyon sıkıntısı yok ve oyun çok güzel. Kaç tane rekabetçi maç oynadım hatta uzun galibiyet serisi bile yaptım ama rank atlamıyor. Benim oyun böyle resmen akıyorken sizin veya başka kişilerin nasıl sorunu oluyor çok ilginç. Bence olay internetle alâkalı. Benim ping değerlerim bayağı iyi olduğu için oyun akıyor.

Hocam ben çöp PC'ye sahibim bana ne önerirsiniz biliyorum sistemimi yükseltmeliyim ama birkaç ayarla akıcı hale getirmiş fakat bu sefer de çökmeler yaşadığım için kaldırdım oyunu şimdi ne önerirsiniz tam oturması için beklemeli miyim? Yoksa şu an fena değil mi indirsem mi?

Hocam ben çöp PC'ye sahibim bana ne önerirsiniz biliyorum sistemimi yükseltmeliyim ama birkaç ayarla akıcı hale getirmiş fakat bu sefer de çökmeler yaşadığım için kaldırdım oyunu şimdi ne önerirsiniz tam oturması için beklemeli miyim? Yoksa şu an fena değil mi indirsem mi?

Herhangi bir düzelme yok şu an beta da neyse şu an da o ben de mermi yiyince FPS düşmesi yiyorum. Oyundan zevk almıyorum sadece kasayı düşürüp çıkıyorum.

Bu durum çok ilginç. Mesela bana göre oyunda optimizasyon sıkıntısı yok ve oyun çok güzel. Kaç tane rekabetçi maç oynadım hatta uzun galibiyet serisi bile yaptım ama rank atlamıyor. Benim oyun böyle resmen akıyorken sizin veya başka kişilerin nasıl sorunu oluyor çok ilginç. Bence olay internetle alâkalı. Benim ping değerlerim bayağı iyi olduğu için oyun akıyor.

Benim PC biraz eski ondan eski oyunda 130-140FPS alıyordum şu an 70-75 alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı