CS2 "operasyon" nedir?

@MajeurDeLa hocam bu CS:GO'da hani botlar vardı Co-op oynayabiliyorduk öyle bir şey mi?

Bende tam emin değilim aslında ama şöyle özetliyim seçkin varsa alıyorsun bileti görevler var yapıyorsun sonra yaptıkça jeton gibi bir şey birikiyor onlardan kasa falan alıyorsun benim merak ettiğim kısım buydu genişletirsek bende bilgili değilim.
 
Operasyon ne oluyor hocam?
Oyun içinden satın aldığın "Battle PASS" gibi birşey aslında, aldığın zaman sana ilk başta bronz rozet olmak üzere bir rozet verir ve görevleri yaptıkça elmasa doğru ilerlersin. Her görev başına yanlış hatırlamıyorsam 1 veya en en fazla 3 yıldız kazanabilirsin. Görevlerin zorluğu ve kolaylığı değişir, bu yıldızlarla operasyon mağazasından çeşitli eşyalar, ajanlar veya stickerlar satın alabilirsin. En fazla 100 yıldız yapma hakkın var. İstersen fazladan para verip yıldızda satın alabilirsin lakin zengin değilsen bence bu mantıksız geliyor bana.
 
Oyun içinden satın aldığın "Battle Pass" gibi bir şey aslında, aldığın zaman sana ilk başta bronz rozet olmak üzere bir rozet verir ve görevleri yaptıkça elmasa doğru ilerlersin. Her görev başına yanlış hatırlamıyorsam 1 veya en en fazla 3 yıldız kazanabilirsin. Görevlerin zorluğu ve kolaylığı değişir, bu yıldızlarla operasyon mağazasından çeşitli eşyalar, ajanlar veya stickerlar satın alabilirsin. En fazla 100 yıldız yapma hakkın var. İstersen fazladan para verip yıldızda satın alabilirsin lakin zengin değilsen bence bu mantıksız geliyor bana.

Ne zaman geliyor operasyonlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı