CS2 operasyon sistemi nasıl işliyor?

249873

Kilopat
Hayırlısıyla ilk defa Operasyon'a katılacağım. Para hazır lakin sistemi hiç bilmiyorum. Amacım parayı katlamak. Bilenler bilgi verirse sevinirim. En hızlı ve en çok para nasıl kazanılır?

2 CS hesabım var. 2'si içinde alınır mı? Zaman olarak sıkıntı olur mu?
Steam dolara geçtiği için kâr etme ihtimalimiz yok olmuş olabilir mi?
İlk operasyon geldiğinde kasanın fiyatı yüksekten düşeğe gidecek sanırım herkes satışa koyduğu için, ilk kasaları satıp sonrakileri bekletmek mantıklı mı?

Bilenler biraz yardımcı olursa sevinirim. Kafamda çok soru işareti var.

Geleceği konuşuluyor.

Kimse bilmiyor sanırım :(
Bundan önce hiç operasyona girmedim hocam da ondan emin bir şey söyleyemiyorum. Operasyon dönemlerinde yeni kasa/skinler düşebiliyor operasyona girmediğiniz halde ve bunların fiyatları genelde yüksek oluyor.

Ben de uzun zamandır operasyon gelmesini bekliyorum ama görünürde geleceği yok en azından yakın zamanda.

Bundan önce hiç operasyona girmedim hocam da ondan emin bir şey söyleyemiyorum. Operasyon dönemlerinde yeni kasa/skinler düşebiliyor operasyona girmediğiniz halde ve bunların fiyatları genelde yüksek oluyor.

Ben de uzun zamandır operasyon gelmesini bekliyorum ama görünürde geleceği yok en azından yakın zamanda.

Ben direk kâr amacıyla şu an araştırma yapıyorum. Bazıları kasaları beklet fiyatı yükselince sat falan diyor, ancak kasaların fiyatının yükselmesi için çok uzun zaman geçmesi gerekiyor. Kasa işi çok kârlı değil. Benim düşüncem ilk kasalar pahalıdan satılır, talebin yüksek olması sebebiyle. Sonrasında düşecektir.

Biraz kafam karıştı doğrusu. Kâr amacıyla en doğru yol ne bulamadım.
1-) Bodoslama 50 adet kasa alıp satma fikri.
2-) Kasaya hiç bulaşmadan sağlam skin alıp satmak.
3-) İlk önce 10 tane kadar kasa alıp, sonra ki yıldızları biriktirip ajan alıp satmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı