CS2 optimizasyon düzeldi mi?

Düzelmedi beta sürecindeki aynı FPS'i alıyorum, mermi yerken drop yiyorum kısa zamanda düzeltirler diye umuyorum uzun vadede oyuncu kaybı olur, ya bir de şu silahı sol ele alamıyoruz acayip sinir bozucu.

Gittikçe daha da düşüyor. En azından ben de öyle oldu, her geçen gün yeni güncellemeyle daha beter oluyor. Bunlar önemli şeyler hemen düzeltmeyeceklerse zevk alamaz insan. Öyle bir hissiyat var ki oyundan soğudum umarım yaptıkları hataların farkındalardır.

Kötünün iyisi demek daha doğru olur, henüz tam olarak düzeltilmiş değil. Ayrıca optimizasyondan ziyade oyun içi çok daha fazla sorun yer alıyor, ilk başta bunları düzeltmeleri gerek.

Michael Jackson peek gibi. :D

Ben memnunum artık biraz daha akıcı geliyor bana.

150-200 arası fps alsam da lag sorunu yaşıyorum. Aşırı lag var hem de. Lag yüzünden ölüp duruyorum. O kadar sinir oldum ki beta üzerinden cs go'ya gireceğim. Cs 2 düzelene kadar da girmeyeceğim.

Ekran kartım: 8 gb RX570

150-200 arası fps alsam da lag sorunu yaşıyorum. Aşırı lag var hem de. Lag yüzünden ölüp duruyorum. O kadar sinir oldum ki beta üzerinden cs go'ya gireceğim. Cs 2 düzelene kadar da girmeyeceğim.

Ekran kartım: 8 gb RX570
Kimisi düzeldi diyor kimisi akıcı bende diyor sizde lag sorunu var diyorsunuz anlamadım başlamasam mı başlasam mı? :D

Bu oyunun toparlanması için epey bir süreye ihtiyacı var. Oyunun erken çıktığını düşünüyorum. Olumsuz yorumların çoğu haklı bence.

Kimisi düzeldi diyor kimisi akıcı bende diyor sizde lag sorunu var diyorsunuz anlamadım başlamasam mı başlasam mı? :D
Başlamanızı önermem, hiç zevk vermiyor. En az 3-4 ay boyunca gireceğimi sanmıyorum anca bu zaman diliminde yavaş yavaş düzeltmeye başlarlar gibi duruyor.

5800x3d rtx 3090 1 tb ssd 16 gb 3200 mhz ram bi ekipmanlara karşılık her oyunda lag geri atma 1 merminin taramalı gibi ses çıkarması düşük ultra ayarlar farketmeksizin aynı değişen hiç birşey yok forumda dolaşırken cs 'ye gelen şu kodu farkettim " engine_low_latency_sleep_after_client_tick true / false " biraz olsun düzeldi sizde ona göre bakabilirsiniz kod true olarak açılıyo false yapıyorsunuz konsola giriyorsunuz ama yinede minik takılmalar oluyo ben sunucu ping oranınını belirlediğinide zannetmiyorum 40 ping mesela ama hala ara ara takılıyor hep bu pinglerde oyun oynadık bu zamana kadar 40 yazıyor ama öyle bi ping hissiyatı vermiyo daha çok 70-80 arası gibi hissettiriyo..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı