CS2 optimizasyonu düzeldi mi?

Eklemeyi unuttum içine girince de durum aynı.
bence herkeste aynıdır smoke durumu. Aniden çökme kapanma vs oluyor bazı sistemlerde. oyun hala sorunlu. önce bu sorunlar düzelmeden fps düzelmez.

Bence herkeste aynıdır smoke durumu. Aniden çökme kapanma vs oluyor bazı sistemlerde. Oyun hala sorunlu. Önce bu sorunlar düzelmeden FPS düzelmez.

Sırf bu yüzden hiç giresim gelmiyor oyuna. Sadece çarşambaları kasa düşürme amaçlı giriyorum.

Sırf bu yüzden hiç giresim gelmiyor oyuna. Sadece çarşambaları kasa düşürme amaçlı giriyorum.
Ben komple bıraktım düzelmeden başlamam tekrar. Madem bir değişime gidildi optimizasyon yapılmadan çıkarılması saçmalık.

Orta ayarlarda R5 5600 ve RX570 + 16 GB RAM ile şuan akıcı oynayabiliyorum ama yorumlarda ultra ayarlarda oynayan varmış. FPS oyunu arkadaşlar ne gerek var ultraya onu anlamadım.

En dusuk ayarlar 4xmsa acık 1280x1024 cozunurluk. 240 270 arası ama genelde. Smokelarda falan 180 150 oluyor.
Ben r5 5600 rtx 4060 ultra grafikler 1080p 16xmsaa ile 260 300 FPS alıyorum sen nasıl 3060la bu kadar düşük alıyorsun ki oyun işlemci bazlı. Burda başka bir problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…