CS2 optimizasyonu düzeldi mi?

Bunu tartışmak için buraya geldim. 2-3 haftadır girmiyordum. Bugün güncelleyip gireyim dedim ve oyun bana bayağı akıcı gelmeye başladı. FPS'yi normalde 70 ile sabitlemiştim arada takılıyor diye. Bugün FPS Max'ı kaldırıp denedim ve oyunda herhangi bir takılmayla karşılaşmadım. Oyun 70 FPS de bile akıcı geldi gözüme. Donma kasma vs. görmedim. Sizde de böyle mi?
Yakın zamanda düzeleceğini zannetmiyorum, "CS2" ye geçiş aynı Source'den GO'ya geçiş gibi oldu. Hata dolu, sistem kemiren bir hâl aldı. Benim fikrimce "CS2" bir hata oldu...

Düzelmedi ve akıcı değil kardeşim. Sistem can çekişiyor, acıyana şey yapayım diyor resmen.

Ryzen 5 5600 ve RX 6600 var. Ultra ayarlarda 200FPS'den 90FPS'ye düşüyor, bak vallaha ciddiyim zamanla round ilerledikçe FPS düşüyor. Düzelmedi, CS:GO geri gelsin eyvallah.

Bunu tartışmak için buraya geldim. 2-3 haftadır girmiyordum. Bugün güncelleyip gireyim dedim ve oyun bana bayağı akıcı gelmeye başladı. FPS'yi normalde 70 ile sabitlemiştim arada takılıyor diye. Bugün FPS Max'ı kaldırıp denedim ve oyunda herhangi bir takılmayla karşılaşmadım. Oyun 70 FPS de bile akıcı geldi gözüme. Donma kasma vs. görmedim. Sizde de böyle mi?

Belli oranda düzeldi güncellemeler sık sık geliyor, hala tam CS:GO düzeyinde değil oynanış ve optimizasyonu.

i7 12700h 140w rtx 4060 ve tek kanal 16 gb ram ile 220-330 arası fps alıyorum. grafik ayarlarıyla oynamak fps'e etki etmiyor. 4:3 1440x1080 oynuyorum. msaa 2x harici en yüksekte.

Smoke baktığım zaman sizde de FPS düşmesi oluyor mu arkadaşlar? Ayarlar en yüksekte ve normalde 150-160 civarı alırken 40'lara kadar düştüğünü gördüm.

Smoke baktığım zaman sizde de FPS düşmesi oluyor mu arkadaşlar? Ayarlar en yüksekte ve normalde 150-160 civarı alırken 40'lara kadar düştüğünü gördüm.
bakınca değil ama içine girince 150lere geriliyor bende. en düşük fps smoke içi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı