CS2 optimizasyonu sizce daha da düzelecek mi?

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, sizce ileriki zamanlarda FPS artışı için bir güncelleme vb. yapılır mı yoksa artık optimizasyon olarak oyunun çıkabileceği en üst düzey bu mu? Şahsen 2014'den beri CSGO oynayan birisi olarak CS2'yi oynayamamak üzüyor, CSGO'da 130 140 FPS alırken CS2'de dalgalı 40-50-60-70 FPS oynayamıyorum.

Selamlar, sizce ileriki zamanlarda FPS artışı için bir güncelleme vb. yapılır mı yoksa artık optimizasyon olarak oyunun çıkabileceği en üst düzey bu mu? Şahsen 2014'den beri CSGO oynayan birisi olarak CS2'yi oynayamamak üzüyor, CSGO'da 130 140 FPS alırken CS2'de dalgalı 40-50-60-70 FPS oynayamıyorum.
Sistem gereksinimlerinde 1gb ekran kartı yazıyor. Mx 110 i5 8. Nesil işlemciyle oynayayım dedim antrenman modunda 10-40 fps alıyordu. Ama düzeltirler.

Optimize olur zamanla fakat CSGO gibi olacağını sanmam çünkü oyundaki grafik artmış durumda.

40 fps alabiliyorsan öp başına koy. Ben CS:GO'da orta ayarlada 40 50 fps alabiliyordum ama CS2'de 10 fpsyi geçmedi. Büyük ihtimalle artık düzelmez o yüzden CS GO defterini kapattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı