B Berke Önder Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Konulara baktım ancak yaşadığım sorun için çözüm bulamadım. Monitörüm masaüstünde kullanırken 80Hz değerinde çalıştığında sıkıntı yaşamıyorum ancak CS2'yi açıp ayarlardan 80 seçtiğimde monitör kapanıp "Out Of Range" yazısı beliriyor ekranda. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Konulara baktım ancak yaşadığım sorun için çözüm bulamadım. Monitörüm masaüstünde kullanırken 80Hz değerinde çalıştığında sıkıntı yaşamıyorum ancak CS2'yi açıp ayarlardan 80 seçtiğimde monitör kapanıp "Out Of Range" yazısı beliriyor ekranda.
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 632 Çözümler 2 30 Mayıs 2025 #2 monitörün desteklediği hz kaç? 60 ise oyunda da 60 yapın. veya hz seçtiğinde çözünürlük değişiyorsa o yüzden de olabilir.
monitörün desteklediği hz kaç? 60 ise oyunda da 60 yapın. veya hz seçtiğinde çözünürlük değişiyorsa o yüzden de olabilir.
i_gody Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Ti Super Amd Ryzen 9 7950x3d Venom Viper 2x 16GB Ram 7000mhz msi b650m gaming plus anakart cpu fanı kule tipi bi soğutucu 2 tane ssd biri 250gb biri 1tb Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Ekran kartın ne? Berke Önder dedi: Konulara baktım ancak yaşadığım sorun için çözüm bulamadım. Monitörüm masaüstünde kullanırken 80Hz değerinde çalıştığında sıkıntı yaşamıyorum ancak CS2'yi açıp ayarlardan 80 seçtiğimde monitör kapanıp "out of range" yazısı beliriyor ekranda. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla monitörler genellikle çözünürlüğü 79.98 Hz gibi bişiden alıyor eğer tam 80 Hz yazıyorsa ondan problem yaşıyor olabilirsin. Eğer NVIDIA'ysa ekran kartın özel çözünürlük oluşturup 79 Hz'e çekip o özel çözünürlüğü oyun içinden seçersen belki düzebilir emin değilim.
Ekran kartın ne? Berke Önder dedi: Konulara baktım ancak yaşadığım sorun için çözüm bulamadım. Monitörüm masaüstünde kullanırken 80Hz değerinde çalıştığında sıkıntı yaşamıyorum ancak CS2'yi açıp ayarlardan 80 seçtiğimde monitör kapanıp "out of range" yazısı beliriyor ekranda. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla monitörler genellikle çözünürlüğü 79.98 Hz gibi bişiden alıyor eğer tam 80 Hz yazıyorsa ondan problem yaşıyor olabilirsin. Eğer NVIDIA'ysa ekran kartın özel çözünürlük oluşturup 79 Hz'e çekip o özel çözünürlüğü oyun içinden seçersen belki düzebilir emin değilim.
B Berke Önder Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 Emre Sakinmaz dedi: monitörün desteklediği hz kaç? 60 ise oyunda da 60 yapın. veya hz seçtiğinde çözünürlük değişiyorsa o yüzden de olabilir. Genişletmek için tıkla... normalde 75 ama oyunda neden desteklemediğini anlamadım i_gody dedi: Ekran kartın ne? Bildiğim kadarıyla monitörler genellikle çözünürlüğü 79.98 Hz gibi bişiden alıyor eğer tam 80 Hz yazıyorsa ondan problem yaşıyor olabilirsin. Eğer NVIDIA'ysa ekran kartın özel çözünürlük oluşturup 79 Hz'e çekip o özel çözünürlüğü oyun içinden seçersen belki düzebilir emin değilim. Genişletmek için tıkla... Rx 580 var ama deniyorum şimdi dediğinizi AMD'nin uygulamasından. i_gody dedi: Ekran kartın ne? Bildiğim kadarıyla monitörler genellikle çözünürlüğü 79.98 Hz gibi bişiden alıyor eğer tam 80 Hz yazıyorsa ondan problem yaşıyor olabilirsin. Eğer NVIDIA'ysa ekran kartın özel çözünürlük oluşturup 79 Hz'e çekip o özel çözünürlüğü oyun içinden seçersen belki düzebilir emin değilim. Genişletmek için tıkla... 79 da düzelmedi ama 78 de oldu dediğiniz gibi bazı çözünürlüklerde 80 çalışıyor bazılarında tık yok yardımınız için teşekkürler. Son düzenleme: 30 Mayıs 2025
Emre Sakinmaz dedi: monitörün desteklediği hz kaç? 60 ise oyunda da 60 yapın. veya hz seçtiğinde çözünürlük değişiyorsa o yüzden de olabilir. Genişletmek için tıkla... normalde 75 ama oyunda neden desteklemediğini anlamadım i_gody dedi: Ekran kartın ne? Bildiğim kadarıyla monitörler genellikle çözünürlüğü 79.98 Hz gibi bişiden alıyor eğer tam 80 Hz yazıyorsa ondan problem yaşıyor olabilirsin. Eğer NVIDIA'ysa ekran kartın özel çözünürlük oluşturup 79 Hz'e çekip o özel çözünürlüğü oyun içinden seçersen belki düzebilir emin değilim. Genişletmek için tıkla... Rx 580 var ama deniyorum şimdi dediğinizi AMD'nin uygulamasından. i_gody dedi: Ekran kartın ne? Bildiğim kadarıyla monitörler genellikle çözünürlüğü 79.98 Hz gibi bişiden alıyor eğer tam 80 Hz yazıyorsa ondan problem yaşıyor olabilirsin. Eğer NVIDIA'ysa ekran kartın özel çözünürlük oluşturup 79 Hz'e çekip o özel çözünürlüğü oyun içinden seçersen belki düzebilir emin değilim. Genişletmek için tıkla... 79 da düzelmedi ama 78 de oldu dediğiniz gibi bazı çözünürlüklerde 80 çalışıyor bazılarında tık yok yardımınız için teşekkürler.