CS2 "Out Of Range" hatası

Berke Önder

Hectopat
Daha fazla  
Konulara baktım ancak yaşadığım sorun için çözüm bulamadım. Monitörüm masaüstünde kullanırken 80Hz değerinde çalıştığında sıkıntı yaşamıyorum ancak CS2'yi açıp ayarlardan 80 seçtiğimde monitör kapanıp "Out Of Range" yazısı beliriyor ekranda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın ne?

Konulara baktım ancak yaşadığım sorun için çözüm bulamadım. Monitörüm masaüstünde kullanırken 80Hz değerinde çalıştığında sıkıntı yaşamıyorum ancak CS2'yi açıp ayarlardan 80 seçtiğimde monitör kapanıp "out of range" yazısı beliriyor ekranda.

Bildiğim kadarıyla monitörler genellikle çözünürlüğü 79.98 Hz gibi bişiden alıyor eğer tam 80 Hz yazıyorsa ondan problem yaşıyor olabilirsin.

Eğer NVIDIA'ysa ekran kartın özel çözünürlük oluşturup 79 Hz'e çekip o özel çözünürlüğü oyun içinden seçersen belki düzebilir emin değilim.

monitörün desteklediği hz kaç? 60 ise oyunda da 60 yapın. veya hz seçtiğinde çözünürlük değişiyorsa o yüzden de olabilir.
normalde 75 ama oyunda neden desteklemediğini anlamadım

Ekran kartın ne?

Bildiğim kadarıyla monitörler genellikle çözünürlüğü 79.98 Hz gibi bişiden alıyor eğer tam 80 Hz yazıyorsa ondan problem yaşıyor olabilirsin.

Eğer NVIDIA'ysa ekran kartın özel çözünürlük oluşturup 79 Hz'e çekip o özel çözünürlüğü oyun içinden seçersen belki düzebilir emin değilim.
Rx 580 var ama deniyorum şimdi dediğinizi AMD'nin uygulamasından.

Ekran kartın ne?

79 da düzelmedi ama 78 de oldu dediğiniz gibi bazı çözünürlüklerde 80 çalışıyor bazılarında tık yok yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı