CS2 Overwatch var mı?

Gülmen bir şeyi değiştirmez. Haklı olmalıyım ki kaldırmışlar Overwatch'ı.
CSGO'daki Overwatch sistemi mükemmeldi. Belli etmemeye çalışarak oynamaları gerekiyordu ve hile kullanmadıysan Overwatch yemen imkansıza yakındı. Sorun Overwatch değildi, CS2'ydi. 1 aydır oynuyorsan zaten bilmezsin.

Haklı yorum katılıyorum

Düşünsene hile değilsin ama millet seni kafasına göre hile diye seçiyor orada ve haksız ban yiyorsun adaletsiz olur.

Son düzenleme:
Haklı yorum katılıyorum

Düşünsene hile değilsin ama millet seni kafasına göre hile diye seçiyor orada ve haksız ban yiyorsun adaletsiz olur.
Haksız atılırsa zaten açılıyor, ayrıca Overwatch yapabilecek kadar oynamışsan oyunu böyle yapmazsın. Yaptırımı var diye biliyorum ve tekrar söylüyorum, hile olmadığın sürece Overwatch yemen imkansıza yakındı.

Nasıl yani çoğunluk hile derse ve hile değilsen bu durumda ne oluyor?

Kanka biraz geç oldu fakat haksız yere yiyenler elvet vardır ve açılcagını sanmıyorum benim arkadaşim hile değildi smurfte değildi ama ban yemişti haksız yere açılmadı.

Kanka biraz geç oldu fakat haksız yere yiyenler elvet vardır ve açılcagını sanmıyorum benim arkadaşim hile değildi smurfte değildi ama ban yemişti haksız yere açılmadı.
? Arkadaşında açılmadı diye kimsede açılmıyor değil. Açılıyor dostum.

Biraz geç cevap veriyorum ama ilk olarak kolay kolay Overwatch'a düşmezsin. Sürekli tüm maçlarda report yemen gerek ve güven faktörünün düşük olması gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 10 kişi izliyor bu sebeble sadece 1 kişinin sırf kötülük olsun diye hile diye oy verse sıkıntı olmaz oy çoğunluğuna göre karar veriliyor ek olarak haksız yere ban yersen bu sefer bunu destek bölümünden derdini anlatabilirsin. Geliştiriciler inceliyor eğer harbiden şanslı vuruşlardan ibaretse banın kalkıyor zamanında e-spor oyuncuları bile bu sebeble ban yedikleri oldu fakat kısa sürede banları açıldı.(Overwatch memurları kararsız kaldıklarında "sadece şüpheli" olarak da oy verebiliyorlar bu sefer güven faktörün sadece biraz düşüyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…