CS2 oynamak için FACEIT mi yoksa Prime mı daha mantıklı?

tedrabey

Decapat
Arkadaşlar FACEIT oynamak için seçkin gerekiyormuş. Artık gelen güncelleme ile birlikte, şu sıralar CS2'ye bayağı sardım, seçkin almayı düşünüyorum. Seçkin aldıktan sonra sizce FACEIT mi oynamalıyım yoksa CS2'nin kendisini düz mü oynamalıyım? E-sporcu olmak gibi bir niyetim yok, oyun ciddiyeti, zorlu rakipler ve hilesiz güzel bir ortam istiyorum. Hangisinde oynamalıyım?

FACEIT daha profesyonel bir ortam sağlar ama hiçbir şey bilmeden girmeyin derim. Yani eğer yeni başladısysanız oyunu öğrendikten sonra FACEIT başlayın derim.

FACEIT'te hile derdin olmaz BROM, seçkinde 16klara ulaşırken o kadar sorun yok fakat 17-18k üzeri hile kaynıyordu, düzelttiler mi bir bilgim yok ancak ben Prime oynamayı çok önceden bıraktım, FACEIT kastım onun yerine 8lvle kadar geldim hiç karşıma hile geldi diye ragequitte de bulunmadım :D,ruhsal sağlığın olsun vereceğin emek olsun takımına gelecek oyuncu kalitesi olsun bence FACEIT daha iyi, benim kararım bu yönde en azından.

FACEIT'te hile derdin olmaz BROM, seçkinde 16klara ulaşırken o kadar sorun yok fakat 17-18k üzeri hile kaynıyordu, düzelttiler mi bir bilgim yok ancak ben Prime oynamayı çok önceden bıraktım, FACEIT kastım onun yerine 8lvle kadar geldim hiç karşıma hile geldi diye ragequitte de bulunmadım :D,ruhsal sağlığın olsun vereceğin emek olsun takımına gelecek oyuncu kalitesi olsun bence FACEIT daha iyi, benim kararım bu yönde en azından.

FACEIT'te hile yok demek yanlış olur. FACEIT'te rage hile yok. Radar veya wall kullanılmadığını kimse kanıtlayamaz ki yakalananlar oldu içerde de hala kullananlar vardır.

FACEIT'te hile yok demek yanlış olur. FACEIT'te rage hile yok. Radar veya wall kullanılmadığını kimse kanıtlayamaz ki yakalananlar oldu içerde de hala kullananlar vardır.

Seçkinden az olduğu her hâlükârda kesin bence hocam.

FACEIT daha profesyonel bir ortam sağlar ama hiçbir şey bilmeden girmeyin derim. Yani eğer yeni başladısysanız oyunu öğrendikten sonra FACEIT başlayın derim.
CS2'ye yeni başlamadım, şahsen iyide oynadığımı düşünüyorum. İstediğim kaliteli bir oyun ortamı fakat ilk kez seçkin alacağım. Seçkine 15 dolar verdikten sonra insan skini olsun istiyor, o sistem nasıl ilerler hocam? Faceıt oynarken nasıl skin sahibide olabilirim?

Arkadaşlar FACEIT oynamak için seçkin gerekiyormuş. Artık gelen güncelleme ile birlikte, şu sıralar CS2'ye bayağı sardım, seçkin almayı düşünüyorum. Seçkin aldıktan sonra sizce FACEIT mi oynamalıyım yoksa CS2'nin kendisini düz mü oynamalıyım? E-sporcu olmak gibi bir niyetim yok, oyun ciddiyeti, zorlu rakipler ve hilesiz güzel bir ortam istiyorum. Hangisinde oynamalıyım?

Birader FACEIT daha mantıklı ama daha seçkinin olmadığını söylemişsin varsayım yapıyorum oyunda çok iyi değilsin FACEIT de inanılmaz zor değil ama düzgün iletişim kurup feedlemiyeceksen FACEIT oyna

FACEIT hile aman aman yok ama kasması zordur çok sağlam oyuncu kitlesi vardır orada Prime ise hile desen maşallah var ama ben hem oynayayım hem kazanayım diyorsan Prime çünkü haftalık droplardan tekte 100 dolarlık kasa bile atabilir tamamen şans ama onunda dışında yok ben sadece adamakıllı oynayacagım güzel olsun diyorsan kesinlikle FACEIT öneririm.

FACEIT hile aman aman yok ama kasması zordur çok sağlam oyuncu kitlesi vardır orada Prime ise hile desen maşallah var ama ben hem oynayayım hem kazanayım diyorsan Prime çünkü haftalık droplardan tekte 100 dolarlık kasa bile atabilir tamamen şans ama onunda dışında yok ben sadece adamakıllı oynayacagım güzel olsun diyorsan kesinlikle FACEIT öneririm.
15 dolar verdikten sonra insan skinde çıkartmak istiyor tabii. Arada bir seçkin arada bir faceit oynasam hem skin kazanıp hemde oyundan çift taraflı zevk almaz mıyım?

CS2'ye yeni başlamadım, şahsen iyi de oynadığımı düşünüyorum. İstediğim kaliteli bir oyun ortamı fakat ilk kez seçkin alacağım. Seçkine 15 dolar verdikten sonra insan skini olsun istiyor, o sistem nasıl ilerler hocam? FACEIT oynarken nasıl skin sahibide olabilirim?

FACEIT üyeliği satın alırsanız aylık olarak fiyatı yüksek skinler bazen bıçak veya eldivenler kazanabilirsiniz görev tamamlayarak, ancak bu görevler cidden adamı hasta eder 60 galibiyet alma görevini bitirene kadar ayın sonuna geliyorsunuz zaten, günde 10 maçtan fazla oynayıp winrateinizin de %70'den fazla olması gerekiyor bence, böyle bir oyuncu olmakta zaten sağlıklı değil arada hava almanız lazım, ancak çok kasmadan da FACEIT puanları toplanabilir. Ne kadar tatmin edeceğini bilmiyorum ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı