CS2 oynamak için i5 10400 GT1030 sistem yeterli olur mu?

• Konuyu başlatan dux1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 156

dux1

Picopat
Daha fazla  
CS2 oynayacaktım ama benim bilgisayarım pek güçlü bir bilgisayar değil, monitörüm 60 Hz GT 1030 ekran kartı i5 10400 ve 16 GB DDR4 RAM kullanıyorum. Windows 11 de bayağı RAM yiyor aslında. Bu sorun olmaz sanırım, yani doğru düzgün oynayabilir miyim sizce?

GT 1030'un pek iyi bir performans gösterebileceğini zannetmiyorum. Örnek teşkil etmesi açısından bir FPS testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En düşük çözünürlükte ve en düşük grafiklerde maksimum 100 FPS alıyor, ancak görüntü çamurdan hallice.

CS2 oynayacaktım ama benim bilgisayarım pek güçlü bir bilgisayar değil, monitörüm 60 Hz GT 1030 ekran kartı i5 10400 ve 16 GB DDR4 RAM kullanıyorum. Windows 11 de bayağı RAM yiyor aslında. Bu sorun olmaz sanırım, yani doğru düzgün oynayabilir miyim sizce?
Rahat oynarmısın bilmem ama minimum ayarlarda oynarsın.

GT 1030'un pek iyi bir performans gösterebileceğini zannetmiyorum. Örnek teşkil etmesi açısından bir FPS testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En düşük çözünürlükte ve en düşük grafiklerde maksimum 100 FPS alıyor, ancak görüntü çamurdan hallice.

bendede böyle fps vercekse güzel aslında sıkıntı windows 11 tek başına 5.5 gb yiyor sıkıntı olurmu

hiç akıcı deneyim elde edemedim bi oyunda zaten ama teşekkürler o zaman sonraya bırakayım
En düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte oynamanız gerekir. Buna rağmen çok akıcı bir deneyim elde edemezsiniz. Çok eğlendirmez yani, bunu demek istedim.

Masaüstü sistemse oynatır. Ancak grafikleri kısmanız gerekecek. Laptopsa zevk vermez.

bendede böyle fps vercekse güzel aslında sıkıntı windows 11 tek başına 5.5 gb yiyor sıkıntı olurmu

hiç akıcı deneyim elde edemedim bi oyunda zaten ama teşekkürler o zaman sonraya bırakayım
Windows 10 geç. Ben bile hala 10 kullanıyorum. 11'den daha iyi bana göre.

Bende Windows 11 kullanıyorum ve bende 16GB DDR4 RAM'e sahibim. Oynarken RAM' den kaynaklı herhangi bir sorun yaşamadım. Bu arada videodaki işlemci sizinkinden farklı ve CS2 de işlemcinin performansa etkisi hayli yüksek. Daha kötü bir işlemciye sahipseniz FPS'niz bir tık daha düşük olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı