CS2 oynanır mı?

Berbat bir durumda hala, hileler seçkinde cirit atıyor. Tekrar başlamayı düşündüm yakın zamanda hatta envanter bile dizdim orta bütçeli ama Max 1 hafta dayanabildim 😆

Oyun hala rezalet ve yıllardır hileye çözüm üretilmedi. Kasa getirip duruyorlar, Faceit oynayın oynayın da ciddi oyuncuların olduğu günlük minimum 5 saat üst oyun oynayanlara eşleşeceksiniz eğer ki takılmalık girecekseniz sunuculara girebilirsiniz.

CS2 oynanır mı? Hile durumları vs. nasıl?

MM oynanır mı mechul, seckin olmasina ragmen 20k ustu elolarda hile sayisi cok fazla. CS:GO'dan CS2'ye gecildikten sonra sadece droplari alip topluluk sunucularina giriyorum. Jailbreak aim vb arkadaslarinla girebilecegin hala eglenceli modlar var. Ha rank kasacağım diyorsan bana kalirsa FACEIT en mantiklisi

Mm oynanır mı mechul, seckin olmasina ragmen 20k ustu elolarda hile sayisi cok fazla. CS:GO'dan CS2'ye gecildikten sonra sadece droplari alip topluluk sunucularina giriyorum. Jailbreak aim vb arkadaslarinla girebilecegin hala eglenceli modlar var. Ha rank kasacağım diyorsan bana kalirsa FACEIT en mantiklisi.

Sana bana kalırı kalmadı o işin hocam maalesef keşke kalsa ama dediğiniz gibi 20k üstü eloda cirit atıyor herifler utanmadan belli ede ede oynuyorlar bir de herifler para basıyor ama şu FACEIT'in korumasını örnek alamadılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı