CS2 oynarken bilgisayar kilitleniyor

Madjack

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, CS2 oyununu ben 4:3 çözünürlükte 1280x1024 oynuyorum. Genelde oyuna girdiğim zaman tam ekran modundan, tam ekran pencereli moda geçiyorum, bu sayede Alt+Tab daha hızlı oluyor. Fakat her oyuna girdiğimde tam ekran pencereli yaptığım zaman veya yapmadan da olsa Alt+Tab yaptığım anda siyah ekranda kalıyor. Bilgisayar tamamen kilitleniyor, klavye ve fare tamamen kilitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Sorunun neden kaynaklandığını tam olarak anlayamadım. Bu yüzden farklı oyunlara girip aynı şeyleri uyguladım. Fakat farklı oyunlarda bu gibi sorunlar yaşamadım. Sadece ve sadece CS2'ye özgü bir sorun olarak değerlendirdim durumu. Fakat şöyle bir şeyle daha karşılaştım, bilgisayar kitlenince bayağı bir süre bekledim kilitlenmesi geçti oyuna geri girdi, oyunu kapattım. Fakat oyunu kapattıktan sonra yine kapalı olmasına rağmen mouse, klavye takılmaya başladı monitör siyah ekran oldu sonra tekrar geldi. Sorunun ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüp DDU ile silip tekrar kurdum yine CS2 bana sorun yaratmaya devam etti, yani oyun kapalı olsa bile bu durumu yaşadığım anda resetlemem gerekiyor bilgisayarı. Sorunun ne olduğunu hala çözebilmiş değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı