CS2 oynarken gerginlik nasıl önlenir?

Heycanlanma, titreme, adam nerden çıkacak heycanı, heycandan kalp atışını hissetme, hepsini dibine kadar yaşadım. Oyuna alıştıkça bir yerden sonra çoğunu atlatıyorsun, ben çözümü uzanıp ayaklarımı biryere uzatmakta buldum. Ancak öyle rahat ve chill şekilde oynayabiliyorum :D
Başta bahsettiklerinizi şuan ben de dibine kadar yaşıyorum. Bakalım ne zaman geçecek?

CS2'ye başlayalı 1-2 hafta oldu ve tamamen hata yapma korkusundan ve insanlar küfür eder diye geriliyorum. Dolayısıyla anca 10-12 vurabiliyorum. Hatta bazı maçlar 10'u bile zor görüyorum. Her insan hata yapar oynaya oynaya öğreneceksin diyeceksiniz belki ama iş denemeye gelince öyle olmuyor maalesef. Bu gerilme işini nasıl bırakabilirim?
Bu tür bir gerilmeyi yaşamamak için “Küfür ederse etsin, bu adam beni ne kadar etkiliyor?” Gibi düşünebilirsin. CS2’de millet bana şunu mu der bunu mu der diye bir şey düşünmek büyük bir hata, dünyanın en iyi taktiğini uygulasan da söven eden var.

Geçen yoldaş maçında 12 Kill’im vardı, 5 kill Polonyalı bir adam bana “useless” deyip öldürüyordu sinirim tepeme geldi.

Böyle toksik işe yaramaz insanlar var çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı